4.3.10

VICTORIA IMPORTANT

El Malgrat07 guanyava a casa davant de l'Athletic Silenc, un rival directe, per 59 a 48 en un partit on com es pot veure pel marcador no va ser d'allò més espectacular però la victòria és el que compta i, guanyant al Silenc, l'hem avançat en la classificació posant-nos quarts a una victòria del Vilanova, el rival del cap de setmana vinent.

El partit començava una mica tard i fora d'hores ja que no és normal jugar a casa a les 20:45, o gairebé a les 21:00. N'hi va haver alguns que s'en van alegrar, altres que no perquè prefereixen jugar diumenge al matí com està estipulat i fins i tot hi havia qui especulava que beneficiavem a l'Athletic Silenc perquè ells juguen a una hora similar a casa seva. El matx començava igualat i amb poca puntuació al primer quart, on les defenses van sobreposar-se als atacs (10-11). Després de començar bastant bé amb cistelles relativament fàcils que ens posaven 10-6 a falta de 4 minuts ja no vam saber anotar per culpa de la zona visitant que ens va suposar molta feina d'atacar. Els llançaments a la primera era un error recurrent. El segon quart començava esperançador amb un triple d'en Pep i un altre d'en Jordi Clopés però el Sils va posar-hi ganes i feia un parcial de 0 a 7 després dels triples que el posaven 16 a 24 cosa que ens provocava demanar un temps mort per intentar recalcular el que estavem fent malament o, potser, el que ens estavem oblidant de fer. La resposta va ser lenta però efectiva i ens portaven al descans a 1 punt del nostre rival com en el primer quart, 26-27.

Tornavem a començar quart amb un triple, d'en Jordi Clopés, i en aquest es van intercambiar mçes cistelles que en els anteriors, almenys fins a la meitat. Desprçes de trencar la igualada a 36 amb tirs lliures d'en Quirze un parcial de 6 a 4 ens donaven un petit marge a la finalització, 43-40. Al darrer quart el treball en defensa va ser molt bo, acompanyat pels errors visitants. Els veterans (Paco, Ramon i Jordi Clopés) van agafar la batuta del quart i del partit portant-nos fins a la victòria. Els 16 punts que es van anotar en aquest quart els van anotar els veterans, bàsicament repartits en el joc interior Paco-Ramon que va superar la defensa zonal del Silenc, que va amagar en posar-se en individual però va seguir amb la zoneta. Victòria important doncs que ens retorna a la quarta plaça i a mirar cap amunt. Alguns incrèduls deien que després de la ratxa negativa ens enfonsariem.