21.3.10

PARTIT PLACID CONTRA L’OLOT (crònica by Brian)

Un primer quart que començava força bé amb un parcial de 13-2 pel 07 gracies sobretot a la gran aportació de l’Uri i un parell de triples a càrrec d’en Jordi i l’Edu. El quart acabava amb el parcial 19-9 al final amb l’Uri enxufant 8 punts en aquest període.

El segon quart començava amb dos triples d’en Javi i un seguit de cistelles que feien que al final del quart el partit quedes enllestit amb el resultat al final de la primera part de 41-14.

Amb el partit resolt el 07 va continuar jugant molt bé i sense deixar jugar els rivals amb un parcial de 9-0 als quatre minuts feien que el 07 se’n anés encara més en el marcador fins al 50-14. Encara així aquest va ser el millor quart del partit per tots dos equips (25-11) feia que el marcador a final del tercer quart reflectís el marcador 66-25.

L’últim quart representava un minuts més per agafar confiança i per resoldre un “pique” personal entre en Javi i l’Edu per a veure qui aconseguia anotar més triples, en Javi va aconseguir encistellar-ne un a principis del quart i aconseguia el seu quart triple del partit, un seguit de cistelles fàcils per part del Malgrat ’07 feien que el partit finalitzes amb el marcador de 90-25, el resultat del quart va ser de 24-0.

Victòria còmode per mantenir la quarta plaça al campionat.