22.3.10

DERBI VICTORIÓS I TERCERA PLAÇA

Victòria a la pròrroga per 59 a 62 en el derbi malgratenc contra el Vilanova de Palafolls en un partit que no va ser gaire bo en anotació però si en tensió i ganes de victòria, característic d'un derbi d'aquesta índole.

Tornava a ser un partit especial per a les rivalitats entre amics, excompanys, colegues però sobretot pels germans Roselló, que es tornaven a emfrontar. El partit començava bé pel Vilanova amb un 6 a 2, però la reacció 07 no es va fer esperar comandada per en Jordi Clopés i en Sergi que entre els dos feien un parcial de 2 a 9 que ens deixava amb un lleuger avantatge al final del primer quart, 8 a 11. Ja es veia que el partit seria de marcador curt, beneficiós sens dubte pel Vilanova, la millor defensa de la lliga. Mentre s'anava omplint el Sot d'espectadors, el partit continuava amb igualtat i intercanvi de cistelles tot i que no gaires. En Francesc sortia al rescat del 07 amb 5 punts en 2 minuts. És destacable que als darrers 2 minuts d'aquest quart no es fés cap cistella, per part de cap dels dos equips, 21-21 al descans.

El tercer quart va ser si fa no fa com el segon. Marcador escarrancit, poques idees en atac i errors en el llançament. Tret de la inspiració de l'Eloi al Vilanova li costava anotar, igual que a nosaltres, que amb algunes penetracions d'en Sergi, algun tiret d'en Ramon o un triple d'en Jordi Clopés poca cosa més. El darrer quart va ser molt intens. Començava molt bé pels nostres interessos ja que amb 2 minuts haviem fet un parcial de 0 a 7 encarrilat per un triple de l'Edu amb una transició ràpida (sembla mentida oi?). Després d'un temps mort del Vilanova se'ns tornaven a negar les idees en atac, només 4 punts en 4 minuts mentre els locals anaven sumant fins que van empatar el partit gràcies a la inspiració de l'Eloi, primer des de la línia de tres i després des dels tirs lliures. Després dque en Javi fallés dos tirs lliures que ens podien donar la victòria, l'atac del Vilanova no va acabar amb cistella després d'un llançament errat per part d'en Basart. Pròrroga doncs, amb 49-49, per fer-s'ho mirar una mica. A la pròrroga la cosa semblava anar prou bé fins que amb 54-55 en Pedro feia un dos més un i situava el Vilanova per davant (sort que va falalr el tir lliure). Llavors amb un minut i una mica més per jugar en Javi esmenava l'error dels tirs lliures amb un triple al límit de posessió molt escurat i per tauler. Això no va ser el millor, a la jugada següent n'anotava un altre que ens posaven 5 amunt. L'Eloi reduia la distància amb un altre triple a 59-61 però després de fallar dos tirs lliures en Sergi i un en Jordi Clopés anotava el que faltava per posar-nos tres amunt. El Vilanova va atacar la última sense fortuna.

Des del Malgrat 07 volem donar les gràcies a en Sergi que disputava el seu últim partit com a 07, del qual n'aconseguia ser l'MVP. Gràcies per tot crack, si quan tornes de UK tens ganes de jugar en parlem.