22.3.10

PARTIT GAIREBÉ NOCTURN AMB VICTÒRIA

El Malgrat 07 va vèncer el divendres passat a domicili al camp de l'Sporting Caulés en un partit aplaçat que va començar més tard del previst, que ja era tard. La defensa del darrer quart on el Caulés només va poder anotar 6 punts va ser la clau del partit, que va acabar amb 10 punts de diferència, 51-61, després d'anar igualat fins gairebé els darrers 5 minuts.

El partit entre Malgrat 07 i Sporting Caulés es tornava a jugar un divendres. A l'anada ja va passar el mateix després d'aplaçar-lo. Bé, haviem de jugar a les 22h. i per culpa del retard d'un aplaçat que es jugava abans vam començar a les 22:30 aproximadament. Sort que prèviament ja haviem fet la comanda a La Clàssic. El partit estava marcat pels piques personals entre en Quirze i el seu company de pis l'Àngel, també entre en Ramon i l'Oscar, cosa que els feia jugar amb una motivació extra. El partit va comenaçr amb intercanvi de cistelles, encara que fossin poques. Ho reflectia el 8 a 6 a l'equador del primer quart. Aleshores un parcial de 0-8 a favor nostre amb una cistella d'en David, que ja sembla del tot recuperat, després de rebot ofensiu, un triple d'en Ramon i un dos més un d'en Sergi ens posaven +6. No va servir de gaire quan els locals ens tornaven el parcial poc abans que acabés el quart, 14 a 16 al final. El segon quart va ser molt igualat i tota l'estona intercanviant cistelles, la tònica del partit. Potser si l'àrbitre hagués pitat totes les passes i faltes no hagués estat així, però ell mateix ens va dir que era tard. Els veterans tiraven del carro per atacar la zona, 14 dels 16 punts entre en Paco, en Ramon i en Jordi Clopés, aquest amb dos triples. 30-32 al descans, màxima igualtat.

El tercer va ser el nostre pitjor quart, amb tan sols 11 punts al caseller. Ens costava atacar la zona tancadeta del Caulés i les penetracions no servien de gaire per les poques faltes que es xiulaven. En David seguia atacant bé la cistella rival gràcies als seus rebots ofensius, però els cinc tirs lliures fallats en aquest quart marcaven la diferència i posaven els locals per davant, 45-43. Marcador escarrancit que, tret del partit de l'Olot, ja és habitual. El darrer quart va ser un quart similar als de l'any passat, on es dona tot a la pista, sobretot en defensa. El Caulés es va quedar només amb 6 punts i la certa facilitat de cistelles feien que marxéssim una mica en el marcador ja a la meitat del quart, però la tranquilitat no va arribar fins cap al final on els germans Clopés amb un triple cadascun acabaven de trencar el matx definitivament, 51-61.