9.3.10

Bona victòria en un partit més difícil del que reflexa el marcador final (47-62) (crònica by Presi)

Treballada victòria, un altre cop amb pocs efectius, davant d'un rival que tot i no anar bé aquest any, esperem jugar contra ells l'any que vé.

Vam començar la tarda amb discrepàncies per l'hora de sortida, ja que molts creiem que era massa aviat i, gràcies a això vam haver de fer 2 cafes (un a Malgrat i l'altre a Verges 1 hora abans del partit). Amb les conyes pertinents degut a aquest fet i també amb les salutacions als "amics" vergelitans va començar el partit.

1er quart marcat perquè l'Oriol i en Javi van surtir enxufats i fent més de la meitat dels punts entre els dos contrarrestaven el bon inici dels pivots locals. 3 amunt.
2on quart marcat pel poc encert en cistelles de camp i s'acaba el període amb un pobre 8 a 12; dels quals 10 de tirs lliures i l'única cistella en joc d'en Quirze.
Semblava tot controlat a mitja part (26-33).
Comencem la segona part una mica perduts i el Verges fa un molt bon quart que si no arriba a ser pels 6 punts d'en Pep i el triple sobre la botzina d'en Jordi haguéssim acabat per sota al marcador, però seguim per davant (44-48).
Últim quart amb tot per decidir; però amb una gran defensa sumat al cansanci local i al encert a l'inici del quart d'en Sergi i cap al final dels veterans (Ramon i Jordi), vam guanyar amb una comoditat que ningú de nosaltres pensava al començar el partit.

Només acabar donant molts ànims al Verges d'aquí a final de temporada i que lluitant com ho van fer contra nosaltres i amb una mica més d'encert segur que treuen més partits endavant. Sort.

Anotació: Jordi (13), Quirze (4), Javi (6), Pep (6), Sergi (7), Ramon (12), Oriol (9) i Paco (5). 3 triples (1 d'en Jordi i 2 d'en Javi) i 21 de 35 tirs lliures. (cinc inicial amb negreta).
Canvi en el proper partit, juguem dissabte a les 20:45 a casa vs Olot.