18.2.10

VICTÒRIA CÒMODE CONTRA L'ÚLTIM CLASSIFICAT (Crònica by Brian)

El Malgrat 07 guanya un partit molt còmode contra l’últim classificat per 71-35 en un partit sense gaire lluïment jugat a St.Susanna perquè Malgrat encara estaven amb el carnaval.

El partit començava amb un primer quart amb pocs punts i dirigit per en Ramón i en Quirze que van fer els 15 punts del quart. El primer quart finalitzava amb un 14-5 de parcial.

El segon quart començava perfecte pel 07 i semblava tenir el partit definit amb un parcial inicial de 8-0 per arribar fins al 22-5, però el Tordera semblava reaccionar una mica i ficar el resultat en un còmode 26-10, però per finalitzar el quart el Malgrat 07 va reaccionar i va deixar el partit vist per la sentència amb un parcial de 10 a 0 que deixava el partit fini quitat a la mitja part amb el resultat 36-10.

El tercer quart començava amb un parell de cistelles de Jordi i l’Enric i un triple per cada equip, però en els minuts següents un seguit d’errades ficaven el resultat del quart amb un pobre 11-11. Al final del tercer s’arribava amb 47-21.

L’últim quart començava amb un partit decidit amb anades i tornades, sense gaires defenses i gràcies a l’Edu amb un parell de triples la distancia en el marcador va continuar reflectint una distància molt significativa. Amb un partit resolt, el 07 va poder realitzar al final uns contraatacs molt ràpids amb cistelles fàcils, ja que el Tordera amb només 6 jugadors se’l veia cansat, això feia un parcial de 19-7 per finalitzar el partit amb el marcador 71-35 final.

Nova victòria del 07 que es fica amb 13-6 i manté la 5ª plaça a la classificació general.