1.10.08

EL DERBI ES SALDA AMB VICTÒRIA 07

Victòria sobre el Vilanova de Palafolls amb marcador ajustat (57-55) en el derbi tant esperat per a tots.

Si ja era tard l'hora esperada pel partit, el derbi començava amb retard així que, més tard encara. El partit prometia ser intens i emocionant i així ho va ser. Es va guanyar quant es veia perdut gràcies als pocs errors finals als llançaments de tirs lliures i als errors atacants del Vilanova als darrers tres minuts de partit després d'un partit molt igualat, mostra d'això és que les màximes distàncies al marcador van ser +6 Malgrat 07 i +8 Vilanova de Palafolls.

Començava el matx amb bona actitud per ambdós equips i amb encert local en el tir exterior, amb tres triples (2 Jordi C. i 1 Ramon) en els primers 5 minuts que posava el marcador 11 a 8. El ritme del primer quart va permetre l'intercanvi de cistelles de forma intercalada entre els equips que deixaven un marcador ajustat al final de 18-18. Al segon quart es van intensificar les defenses i ja es palpava que el ritme anava agafant el color blanc dels visitants. Sense la possibilitat de fer contraatacs i la dificultat en l'anotació en estàtic dels dos equips es van seguir intercanviant cistelles en ambdós bàndols amb menys intensitat fins arribar al descans amb 29-29 després de 4 tirs lliures seguits anotats per en David al darrer minut.

Al descans paraules d'ànims, de que s'havia de jugar amb cap per guanyar el partit...i el guió va seguir la tònica que duia, nosaltres vivint dels tirs lliures de la poca fluidesa en atac i el Vilanova obria una mica de forat amb un triple de'n López que posava el 33-38 als 6 minuts. Amb un parcial de 8 a 2 en 3 minuts ens posavem per davant 41-39 després de 5 punts seguits de'n Jordi Clopés i un 2+1 de'n David. El tercer quart acabava però amb empat a 45. Darrer quart, era matar o morir i el Vilanova va sortir a matar amb un parcial de 2 a 10 als 6 minuts que posaven el partit complicat pel 07. Tot i això el Vilanova no va anotar més fruit d'una defensa més intensa i de les ganes forçades d'anotar, cosa que vam aprofitar per donar-li la volta al marcador però, des de la línia de tirs lliures (només un bàsquet en joc en els darrers 3 minuts) amb un 8 de 10 que capgiraven l'electrònic amb el final 57-55.

Va ser un partit d'imprecisions, igualtat, ganes, emoció i bon rotllo que dóna moltes ganes de jugar, esperem que la tornada sigui igual i que poguem tornar a guanyar.