8.10.08

SEGON DERBI EN 15 DIES, 1A DERROTA DE LA TEMPORADA

El Blanes venç per 71-56 en un partit on vam anar a remolc des de bon principi.

El segon derbi en 15 dies prometia ser un partit interessant i carregat d'emocions, no tantes com el de la setmana abans obviament, però jugar contra un equip veí sempre és un bon al·licient. El Blanes amb gent que l'any passat estava a Copa presentava no posar-ho fàcil en cap moment i axí va ser, parcial de 8 a 0 en els primers 3 minuts que maquillavem una mica amb 9 a 6 a la meitat del 1r quart. Aleshores els locals van fer tres triples gairebé seguits que els posaven 10 amunt. No jugavem a gaire res, perdent moltes pilotes i no assegurant el rebot cosa que feia que a final d'aquest quart acabéssim 24 a 12. Era salvable, però al segon quart va haver-hi més pilotes perdudes, més llançar sense gairebé haver jugat la pilota i això ho reflectia l'electrònic, ja que a final del 2n quart ja perdiem de 20 (43-23), gairebé la màxima diferència, que va ser 21 a l'inici del 2r període.

A la mitja part cares llargues que no auguraven una bona continuïtat del partit, però vam sortir disposats a posar-hi remei. Tot i que seguien les imprecisions, la defensa es va intesificar una mica però els encerts atacants no acabaven d'arribar (6 punts en 4 minuts). Semblava que les piles estaven posades però no ens acabavem d'aporpar en el marcador, es va guanyar el quart (12-15) però l'electronic encara mostrava el domini dels locals 55-38. Darrer quart era o tot o res i ens va costar 3 minuts fer la primera cistella, era molt difícil i que el Blanes es tornés a posar 20 amunt al minut 5 ho feia gairebé impossible. El relax defensiu local al final amb una zona permetien que ens apropéssim fins al marcador final 71-56 tornant a guanyar el quart per 16 a 18. Sens dubte la primera part espantosa va condicionar tot el matx.