29.10.08

VICTÒRIA MERESCUDA I AJUSTADA CONTRA EL VILABLAREIX

Vicoria on el Malgrat07, a casa, va haver de suar la cansalada per guanyar al cuer en un partit que es va decidir en el tram final gràcies a una gran defensa local (71-63)

Amb el míster a la banqueta després d'uns quants partits sense apareixer semblava que la intensitat defensiva no podia fallar i va semblar que era així en el primer quart, amb un parcial de 8 a 2 amb 6 punts de l'Uri. Després de 4 minuts només amb 2 punts d'en Jordi Martí després de recuperació de pilota i contraatac fàcil els visitants es posaven per davant 10-13. Llavors 2 triples seguits dels germans Clopés i dos cistelles en joc al darrer minut deixaven el domini 07 al marcador 20-13. Al segon quart la cosa semblava que podia continuar en bona dinàmica després d'un triple d'en Francesc tot i que contestat ràpidament pel Vilablareix (23-20). Aleshores va arribar una estancada amb pilotes perdudes després de robar pilotes o errors fàcils a sota cistella que permetien als visitants apropar-se en el marcador al so estrident de l'electrònic 31-30.

A la segona part les coses van canviar, al menys fins els primers 4 minuts, on la cerca del millor llençament era consequent amb les cistelles exhibint un parcial de 12-4. Les coses es van truncar una mica llavors amb 2 triples seguits del Vilablareix, que seguits a 2 més que van realitzar a mitjans finals de quart lograven retallar molt les distàncies, encara que no deixavem d'estar al davant en el marcador 55-54. Un parcial de 0-6 als primers 2 minuts del darrer quart posaven per davant els visitants per segon cop en el matx (no ho feien des del 1r quart) i va fer encendre les alarmes. Un triple d'en Jordi Clopés i una cistella d'en Francesc anivellaven el marcador a 60 a falta de 5 minuts. Prometia ser un final de partit interessant i ho demostrava un triple visitant. La bona defensa 07 va propiciar que aquest triple fos la darrera cistella que feren del partit i amb 6 punts gairebé seguits d'en Ramon i la puntilla d'en Quirze es rematava el matx: 71-63. Bona feina nois!