15.10.08

DE NOU DERROTA, AQUEST COP A CASA CONTRA EL SANT FELIU

Segona derrota de la temporada al pavelló vell contra el Sant Feliu (62-68) en un partit on la poca constància del 1r i el 3r quart en marquen la diferència.

El partit contra el líder virtual començava bé amb intercanvi de cistelles que portaven el 8-8 al marcador a l'equador del primer quart. El joc no era fluid de cap dels dos equips però s'aconseguien cistelles que permetien anar frec a frec fins als 2 últims minuts de quart en els quals un parcial del Sant Feliu de 0-6 deixaven 11-18 a final de quart. Al segon quart ens vam posar les piles, com havia de ser, amb un parcial de 13-7 als primers cinc minuts anivellaven el marcador, però el millor encara estava per arribar, la defensa va començar a funcionar per moments i un bon atac basat en el joc interior i els llançaments exteriors ens col·locava per davant per 38-32 al descans amb un bon regust de boca.

Al tercer quart les coses començaven malament anotant només 1 punt en 4 minuts que provocaven un parcial de 1 a 7 a favor dels visitants que empataven el partit a 39. Va ser un molt mal quart, ofensiva i defensivament parlant ja que vam anotar només 7 punts i 2 triples gairebé consecutius al darrer minut contra la nostra zona ens posaven 45-49. Un triple de'n Javi a l'inici del darrer quart feia possible pensar que es podia guanyar, i es podia, però un parcial de 2 a 12 en 4 minuts posaven el Sant Feliu a 12 punts a falta de 3 minuts i smblava més aviat difícil veient com estavem atacant. La reacció de l'equip va arribar un pèl tard i es concluia amb la segona derrota de la temporada: 62-68.

- L'anotació:
Clopés,J.(11), Cabré(-), Creus(7), Martí(1), Clopés,X.(8), Escobar(3), Montes(14), Alarcón (7), Roig(2), Carbonell(8), Pérez(2) i Roselló(-).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Edu faig un comentari perquè després no diguis que ningú comenta!!!
Tranquils nois això acaba de començar i crec que hem perdut contra 2 equips, blanes segur, que estaran a dalt.
Deixem passar 4 o 5 partits més abans d'analitzar si estem tant malament com algú creu.
Amunt 07!!!

Anònim ha dit...

molt bé aquest comentari!
no passa res! tots ho sabem...però hem d'esmenar els errors que hem comès aquests partits per seguir endevant!
AMUNT 07!!!!

Enric Escobar ha dit...

Això mateix amb un parell de partits guanyadors obtindrem la confiança necessària per poder afrontar els partits díficils que ens esperen !!!!
Let's go 07 !!!!