23.9.08

VICTÒRIA A DOMICILI EN EL DEBUT A TERRITORIAL "A·"

El Malgrat07 venç per mèrits propis a Cornellà de Terri per 60 a 73 en un partit on vam liderar en el marcador gairebé d'inici a fi.

L'inici de temprada ens prova bé, de moment al primer partit. Les ganes hi eren i moltes i la victòria ajuda a pujar la moral a l'equip de cara a l'arrancada de la nova temporada al que és per nosaltres una nova categoria (per alguns no). Viatge plàcid fins a Cornellà amb dia assolellat on un pavelló a l'estil "pavelló vell" de Malgrat, però amb grada vip a peu de pista formada per cadires, podia propiciar un gran encontre.

A l'inici del matx hi va haver algunes imprecisions i sobretot errades en el llançament fins al primer bàsquet al minut 3. Anava bé el matx i va començar a anar millor amb dos triples en dos atacs consecutius d'en Jordi Clopés i d'en Ramon que posaven el 5-10 al marcador just a la meitat del quart. La fluidesa anotadora va seguir gràcies a les jugades en estàtic que acabaven amb bàsquet o rebot ofensiu, en moltes ocasions a les mans del sostre de l'equip, en David; tot això sumat a un 2+1 del gran dels Clopés col·locava el màxim avantatge fins aleshores 8 a 22. 8 punts locals, amb dos triples, van arreglar el marcador en aquest primer quart fins al 16-24 final. Segon quart on estava clar que s'havia d'intensificar la defensa si voliem marxar en el marcador i, així ho férem. Poc vagatge anotador en aquest quart, del qual es van fer amos els llançaments errats i les bones defenses (11-10) arribant així a la mitja part 27-34.

L'avantatge era bo per iniciar la segona part, però millor ho van ser dos triples només començar dels germans Clopés posaven el 27-40, tot i això van ser contestats per dos triples locals però amb atacs convertits també per part 07 així que el Cornellà no s'acostava excessivament al marcador. Els atacs es van succeïr en un bon quart de bàsquet fluïd el qual acabava amb una mica més d'avantatge: 45-54. Semblava que només faltava marxar una mica en el marcador i no es va fallar amb un parcial de 2-9 en els 3 primers minuts del darrer quart, seguit per un altra de 2 a 6 en els 4 minuts següents que posaven el +20 com a màxim avantatge (49-69). Restant poc temps i amb el local a la desepserada el partit estava decidit amb el resultat final a l'electrònic per 60-73.