21.10.08

VICTÒRIA NECESSÀRIA AL CAMP DE L'ARBÚCIES

El Malgrat07 venç al camp de l'Arbúcies per 52-62 després d'un partit molt igualat que es desnivella en el darrer quart.

Tarda de dissabte i cap a Arbúcies a gaudir del partidet setmanal, en un estadi immillorable de parquet flotant molt bonic. Després d'un calent partit de futbol sala era l'hora del 07. S'iniciava el partit amb intercanvi de cistelles on cap dels dos equips agafava més de 4 puntets d'avantatge, en general amb poc encert ofensiu però en bona situació, 13-11 amb 7 punts d'un Jordi Martí molt inspirat (triple inclòs). Segon quart més positiu ofensivament parlant en el qual es van poder recuperar algunes pilotes acabant-les amb cistelles fàcils. Tot i això l'intercanvi de bàsquets amb poca fluidesa arribava fins al minut 8 on un parcial de 0 a 6 ens posava per davant, cosa que no deixariem fins al final del partit: 26-28, encara que si l'àrbitre hagués pitat els passos els locals haguéssin acabat amb una quantitat exagerada de pilotes perdudes i beneficioses per nosaltres.

La segona part començava fantàsticament amb un triple d'en Ramon i encara que només anotariem de tir lliure fins al darrer minut amb un bàsquet de l'Uri el marcador va anar pujant tant per uns com per altres amb un resultat que es preveia escarrancit si molt no canviaven les coses. 42-42 i començava el darrer quart on la zoneta que plantejavem va fer molt efecte, Tant que feia que l'Arbúcies només anotés un tir lliure en els 7 primers minuts de joc i nosaltres anéssim fent en atac, fins a posar-nos 10 amunt 43-53. Dos bàsquets seguits dels locals els apropaven en el marcador però el parcial 5 a 9 dels darrers 2 minuts incontestables sumats a la gran defensa feien possible la victòria 07 per 52 a 62.