18.10.07

MATX I ENQUESTA

Aquesta setmana, per tots aquells que no n'estiguin assabentats, el Malgrat 07 (3-0) disputarà el seu 4t partit i serà a casa contra l'Athletic Silenc (3-1) en la 5a jornada de lliga, però no ho farem al Pavelló Germans Margall com és de costum, sinó al Pavelló de Santa Susanna per motius aliens a l'equip. (Coïncidim amb el futbol sala i es veu que tenen prioritat de pavelló, per això aquest canvi...que, per desgràcia nostra i dels nostres espectadors malgratencs, també succeïrà en 2 o 3 jornades més, de les quals ja anirem informant al transcurs de la temporada).

Pel que fa als resultats de l'enquesta de la setmana anterior, la gent sembla que s'ha posat d'acord en què si tinguéssim cheerleaders acudiria més públic als nostres partits...no han agradat gaire les demés atrevides propostes com la de que els jugadors anéssin despullats, o que en Paco jugués de base, o les més corrents de posar l'himne o canviar les hores del partit.

Per tant, ja sabeu, si alguna noia està interessada en muntar les 07 Girls només ha de fer que avisar. Deixeu un comentari amb les vostres dades i ho estudiarem seriosament.

Ja podeu votar a la nova enquesta...que podeu veure a la vostra dreta!!!

Per cert...ja teniu números de la loteria de nadal del Malgrat 07??? M'han dit que el 47.995 serà el que cantin "los niños Sant Ildefonso" amb la grossa! Si en voleu demaneu-ne als jugadors que amablement us facilitaràn les participacions, només a 2,5€!!!

I ja per finalitzar, només dir que us animem a que vingueu a Santa Susanna a animar l'equip el diumenge, ja que guanyant a l'Athletic Silenc ens posariem per davant seu a la classificació, amb possibilitats d'assolir el liderat!!! (L'hora no canvia...a les 12:30h.).