7.10.07

2N PARTIT, 2A VICTÒRIA

Victòria contundent del Malgrat 07 per 93-47.

Ni mitja entrada al Germans Margall Arena per presenciar el segon partit del Malgrat07, en front el C.B. Riudarenes en la tercera jornada de lliga, segurament faltaven els que s'imaginen el partit des del llit.

Just començar el partit ja s'ha pogut observar la zona defensiva del Riudarenes que ha plantejat problemes els primers 4 minuts de joc on guanyaven els visitants per 6-7. Tot i això els locals s'avançaven amb un parcial d'11-0 per anar al descans entre quarts amb 17-7.

Temps mort durant el transcurs del partit.

El segon quart ha estat el més apretat de tots, hem començat molt forts continuant el parcial amb el qual haviem deixat el 1r quart, eixamplant-lo fins al 19-0. Després de dos triples de'n Pep i en Javi respectivament ens posavem 34-16 al minut 8, però el Riudarenes amb un parcial de 0-7 en els darrers dos minuts de quart han deixat el marcador a la mitja part 34-23.

Tercer quart impressionant!!! La defensa ha augmentat, el ritme de joc ha crescut considerablement, després de cada rebot defensiu hi havia contraatac que no deixava muntar la zona visitant i un Jordi Camps estelar (MVP del partit) han estat la combinació perfecte per deixar el marcador parcial del quart amb 35-4!!! El resultat al final d'aquest quart 69-27.


En Jordi Camps entrant a cistella.

El darrer quart s'ha intentat seguir la dinàmica del tercer, però clar, podeu comprendre que és molt difícil igualar certes coses. Tot i això s'ha jugat amb més soltura que en els dos primers i encara que s'hagi descuidat la defensa una mica, la feina ja estava feta. El resultat dinal 93-47.

Després del matx, donant les gràcies a l'afició.

L'anotació del Malgrat 07 ha estat repartida de la següent manera:
Jordi Clopés (12), Jordi Camps (20), Francesc Creus (6), Jordi Martí (5), Javi Clopés (9), Enric Escobar (7), David Montes (8), Josep Alarcón (12), Ramon Roig (12), Edu Roselló (2).
(En Paco ha decidit no jugar avui i desenvolupar la seva altra faceta de míster)

Des del Malgrat 07 volem donar les gràcies a en Mario i en David que ens han vingut a fer de taula, a tots els assistents al partit i a la Vivian que a part de ser supporter incondicional i presidenta honorífica també fa de fotògrafa. GRÀCIES!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots!!! Molt bona tasca defensiva de tots però això acaba de començar i cada partit es diferent. Estem en una bona dinàmica però no ens podem dormir. Enhorabona,

Jordi.

Anònim ha dit...

Quina crònica! Digna del millor diari esportiu, si senyor! Sembla que la faceta de redactor va millorant.
Apa, a seguir així!
Als altres, a continuar apretant, que en tot el temps que porto jugant encara no ha guanyat res mínimament seriós i ja aniria sent hora!

Pep.