26.10.07

ENQUESTA TANCADA I CONVOCATÒRIA

L'enquesta d'aquesta setmana conclou amb un aplastant resultat: un 51% dels votants, els optimistes que en són més de la meitat, creuen que no perdrem cap partit; per contra un 27% dels aficionats i/o jugadors pessimistes del Malgrat 07, creuen que el dissabte al proper desplaçament a Begur l'equip caurà derrotat. Les altres respostes queden dil·uïdes...només un vot encara no deu saber que vam guanyar el partit el diumenge i pot efectuar un canvi de vot fins que no s'acabi l'enquesta.

Aquest dissabte com ja he comentat anteriorment juguem a Begur, a les 19.30 del vespre on es desvelarà qui té raó a l'enquesta de la setmana, esperem que els optimistes! Així doncs la misiva per als jugadors i "possibles afeccionats que vulguin venir" (Maria i Vivian sabem que sou fixes) és que hem de ser a les 17.15 al punt de trobada habitual abans dels desplaçaments (Àgora).

Fins demà a l'entrenament.

P.D: Francesc ets un dels pessimistes no? Bé Jordi, bé!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si algunes persones (sembla q forces) pensen q podem perdre a Begur aquest dissabte serà x algu, o sigui q companys millor nar amb peus d plom i jugar a tope pq sino perdrem segur ok. A no dormir-se demà al partit!! Ns veiem al vespre.

Javi

Anònim ha dit...

Aaaa!!! Vivian i Maria sobretot no podeu faltar!! Pep x tu no se si esperariem (pq ja saps q alguns d lekip som uns cabrons -d bon rotllo-)però x la maria ja esperarem una mica a q arribi d treballar, jejeeje.

Javi

Anònim ha dit...

Eiiii!!! Clar q no hi faltaré!!! Qui us faria si no els super reportatges fotogràfics????
Pq l'altre dia a sta susana, ja em van preguntar q a kin diari sortiria el reportatge!!! jajajajajaj!!

MOLTA SORT DISSABTE, I NO US DEIXEU INFLUIR X AKESTS PESIMISTES, QUE ARRASAREU!!!

petonets x totssss

pd: JORDIIII, PORTA LA SUPER CÀMARA!

Anònim ha dit...

Els partits s'han de jugar i en cap lliga hi ha rivals fàcils. Per tant i veient el k ens va passar en l'únic partit kem jugat a fóra ens hem d'espavilar.
Ah!!! Vivian jo portaria la meva camera pro la te l'Edu.

Jordi