21.10.07

I LA QUARTA ARRIBA A SANTA SUSANNA

A casa, les victòries contundents continuen

Partit plàcid en el tercer partit a casa (tot i ser a Santa Susanna) que posen el 4 de 4 a l'apartat de victòries després de derrotar a l'Athletic Silenc per 84 a 46.



El partit ha començat sense en David i en Camps a causa d'una enganxada de llençols...han arribat a temps al primer quart. En aquest quart hem començat amb una bona dinàmica aconseguint un parcial 16-8 tot i la zona que plantejaven els visitants. Al final del quart el resultat era de 23-16.



Segon quart molt productiu on hem intensificat la defensa posant un 30-18 a l'electrònic al minut 5. La intensitat defensiva ha contiunuat, aconseguint situacions de contraatac que deixaven el marcador al descans 42-24.

El tercer quart ha seguit l'estela del segon intensificant encara més la defensa i aconseguint més recuperacions de pilota que han provocat que l'Athletic Silenc només fés 3 punts per 23 del Malgrat 07 que deixaven sentenciat el partit amb un 65-27.

Darrer quart igualat (19-19) on els locals ja han descuidat minimament la defensa sortint més relaxats provocant la igualtat al marcador en aquest quart. Al final: 84-46

L'anotació del Malgrat07 s'ha repartit de la següent manera:
Jordi Clopés (8), Jordi Camps (10), Francesc Creus (4), Jordi Martí (2), Javi Clopés (7), Enric Escobar (8), David Montes (12), Josep Alarcón (11), Ramon Roig (20), Paco Pérez (-) i Eduard Roselló (2).



Des del Malgrat 07 volem donar les gràcies a tota l'afició que ha vingut al matx tot i no ser a Malgrat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mucha felicidades a todo el equipo, por las cuatro triunfos, y sobre todo a pasarlo bien que es de lo que se tracta.
Saludos a todos

Anònim ha dit...

Sembla que no teniu rivals en aquesta lliga, pero d'aqui al final pot pasar de tot i a l'altre grup hi molta calitat!!

Anònim ha dit...

Felicitats per la victoria! A veure si torneu a la pista habitual, que no me'n vull perdre més ;)

Força penya!!! ai, vull dir força 07!!!


PD: també aneu liders en anotació? :P

MC ha dit...

hola, només passava per aquí.

ànims amb el bloc i endavant!