29.10.07

IMPARABLES, 5 DE 5

El Malgrat 07 continua en bona ratxa guanyant a domicili al Begur amb una gran segona part (53-72)
El viatge fins a terres empordaneses va ser força plàcid i arribant bé de temps tot feia pensar que començariem a l'hora que tocava, les 19.30. El començament del partir però es va retardar entre 10 i 15 minuts perquè faltava que vingués l'àrbitre. Un cop va arribar el partit va començar a rutllar.
La primera part va ser la més disputada, ja que tant el primer com el segon quart van ser d'allò més igualats. Al primer quart semblava que el primer triple de'n Jordi Clopés per començar el partit havia de ser sinònim de tranquilitat, però una zona plantejada pels lovals que ens costava una mica d'atacar i el seu encert en atac situaven el marcador 16-16.
El segon quart, que curiosament va repetir marcador, va semblar que començàvem bé amb un parcial de 9 a 2 fins al minut 5 que es podia haver ampliat si s'haguéssin anotat els tirs lliures. Però el Begur va reaccionar a partir de llavors i amb un parcial de 14 a 0 amb 3 minuts es posaven 7 punts per sobre en el marcador. Sort en vam tenir que vam poder empatar el partit a 32 principalment des de la línia de tirs lliures.
A la mitja part ho vam veure clar, haviem de posar més intensitat defensiva, ja que es veia clarament que l'àrbitre es deixaria molta cosa per xiular i per tant haviem d'apretar sense fer-ho molt descarat. Tot i que els locals s'avançaven amb parcial de 7 a 0, vam començar a defensar amb intensitat, es van començar a robar pilotes i a aconseguir-se algun que altre bàsquet fàcil després de recuperació. Al minut 7 el resultat que figurava a l'electrònic era de 39 a 46, que es va ampliar més encara en els darrers 3 minuts fins al 42-55 a final de quart, on des del minut 3 al 10 el parcial va ser de 3 a 23.
Al darrer quart es va serguir la dinàmica defensiva del quart anterior on l'equip local només va poder anotar 11 punts per 17 del Malgrat 07, tot i fallant 7 tirs lliures. La defensa individual que van plantejar els locals en aquest quart i la bona circulació de pilota del Malgrat 07 també van ser claus per acabar de posar el resultat en 53-72 al final del partit.
L'anotació del Malgrat 07 es va repartir de la següent manera:
Jordi Clopés (24), Francesc Creus (1), Jordi Martí (5), Javi Clopés (3), Enric Escobar (3), David Montes (8), Josep Alarcón (10), Ramon Roig (16) i Eduard Roselló (2).
Les baixes del partit van ser Paco i en Jordi Camps per motius respectius.
Per tant el 25% de votants de l'enquesta que creien que sortiriem derrotats a Begur anaven molt errats.