14.10.07

I A PALAMÓS ARRIBA EL 3 DE 3

Suada victòria a la pròrroga del Malgrat 07 a terres empordaneses (51-57)

A la concentració tothom estava relaxat i a punt per anar a conquerir la tercera victòria al municipal de Palamós. Potser massa i tot...després d'1 hora i quart de viatge i de l'apunt còmic de la jornada de preguntar on era el pavelló a un senyor gran a 300 metres de la zona esportiva ja hi erem. El problema és que jugavem a les 20.15 i mitja hora abans acabava de començar un partit o sigui que el nostre partit va començar a les 20.45 / 21.00 aproximadament. (la decisió d'anar a fer la birra abans del partit no va ser gaire encertada)

En començar el partit l'equip estava concentrat i amb ganes de fer-ho bé, però les estarracades que anaven caient, l'àrbitre que s'anava fent el suec i el marcador escarrancit es van anar apoderant del partit. Tot i això un primer quart prou solvent...amb en Jordi Clopés tirant del carro (tot i venir de jugar a futbol) 4-15.

Al segon quart, el més igualat del partit (12-12) no es va anotar fins al minut 4 deixant que el Palamós fés un parcial de 5-0 i s'apropés al marcador. Malgrat tot es va seguir la dinàmica però no es podia estirar el marcador per errors puntuals que no ajudaven a l'equip. Resultat a la mitja part: 16-27.

Al tercer quart el Showboys es va créixer com mai...no havien provat llançaments exteriors i només n'havien convertit un i el míster va creure convenient muntar una zoneta per aviam si podiem agafar més avantatge encara però, 4 triples seus i el nostre negament ofensiu deixaven el partit 31-33.

El darrer quart havia de ser el que decidís el matx així que apretant la defensa s'intentava sentenciar el partit però no va ser possible. L'equip local fins i tot es va posar per davant en dues ocasions però amb 46-48 i restant poc van aconseguir anotar i dur el partit a la pròrroga.

El míster tenia raó...s'havia d'anotar el primer bàsquet de la pròrroga i així va ser. Això, 5 punts de'n Javi amb triple de 7 metros que dinamitava el partit i una gran defensa en general però concretament de'n Pep sobre el seu director de joc van decantar la balança del partit cap al costat del Malgrat 07.

L'anotació del Malgrat 07 es va repartir de la següent manera:
Jordi Clopés (17), Francesc Creus (5), Jordi Martí (4), Javi Clopés (11), Enric Escobar (-), David Montes (1), Josep Alarcón (9), Ramón Roig (2), Paco Pérez (4) i Edu Roselló (4)
L'absència del partit la va protagonitzar en Jodri Camps per motius de feina.
En Francesc i en David van haver de marxar al 3r quart també per motius de feina.

En Jordi Martí va ser sancionat amb una tècnica per tant el codi intern de l'equip el sanciona amb 10 € que van directes a les arques del club.