1.4.09

REVENJA EN EL DERBI CONTRA EL PALAFOLLS

El Malgrat 07 vam vèncer dissabte al vespre (hora poc freqüent jugant a casa) als veïns de Palafolls de la mateixa manera que aquests ho feren en el partit d'anada al Palauet, de 6 punts, però aquest cop amb un partit amb una mica més de puntuació i menys emoció a les acaballes. El 07 feiem un molt bon treball a la represa, recuperant el temps perdut després d'un horrible 2n quart i rematavem al final amb una gran defensa a l'inici del darrer període on vam deixar els palafollencs amb 1 sol punt en 5 minuts.

El 07 volia la revenja del que havia passat al partit d'anada on, una “pàjara” monumental de diumenge al matí i un terrible final de partit. No havia de passar el mateix, havíem de guanyar per demostrar perquè estem a dalt. El partit començava amb ambdós equips una mica arronsats i amb el 07 no gaire encertat des dels llançaments lliures, llavors el Palafolls es va llançar fins al 3-10. Tot i això hi va haver reacció local a partir de mitjans de quart, amb un gran treball d'equip i un bon parcial (12-4) aconseguíem posar-nos per davant en el marcador. Un triple d'en Jordi Clopés i una posterior cistella d'en Ramon obrien una mica de forat però 2 triples consecutius dels visitants deixaven el 1r quart amb 22-22. El 2n quart va ser molt trist, per part del 07, segurament per la poca rotació en la banqueta, o la descompensació dels equips, ja que comencen i acaben el partit els mateixos, però al mig potser hi falta una mica de buit, vull dir que potser va faltar algú que dugués la batuta en atac per trencar la zona local, on, es trobaven forats però es desaprofitaven com per exemple amb el desencert en el 0/3 en triples de l'Edu en minut i mig (com es nota que no ve a entrenar, no se si ens ho podem permitir) mentre en Ramon es desesperava a la banda amb ganes d'entrar i escanyar al vicepresident en funcions. 7 punts, 7 tristos punts 07 (5 de l'Uri) que permetien al Palafolls anar sumant. Bé, el Palafolls també havia fet 7 punts, però en els 2 minuts finals en feien 7 més que els posaven per davant en el marcador, 29-36.

La segona part va ser diferent, sobretot en el 3r quart, on es va engrassar la maquinària d'atac 07 (26 punts) i, on els triples decantaren la balança d'aquest període de manera considerable, fins a 4, amb 2 que venien del canell calent d'en Jordi Clopés. Els forats que trobava en David a sota l'anella (imparable com gairebé sempre) també permetien que no només s'anivellés el matx, sinó que també ens poguéssim posar per davant en el marcador després d'un gran treball: 55-53. La feina no estava feta encara però aleshores el que va funcionar va ser la defensa, deixant el Palafolls amb 1 punt en els primers 5 minuts del 4t quart i amb la capacitat de córrer al contraatac després de pilota robada ens permetia anotar amb facilitat. Un parcial de 13-1 ens posaven 68-54 a falta de 5 minuts. Hi va haver reacció palafollenca fins a posar-se a 5 punts a falta de 2 minuts després d'un triple però ja era massa tard: 73-67.