29.4.09

VICTÒRIA EN UN PARTIT TRAMPA

El Malgrat 07 va vencer el dissabte passat a Roses (48-64) en un partit trampa on vam anar 8 jugadors al matx amb baixes en el joc interior per causes vàries. El cansament dels locals sumat a una bona defensa per part del 07 van decantar la balança en el darrer quart, en un partit que va anar igualat els primers 30 minuts.

Les baixes d'en Ramon per lesió (a més de la ja prou coneguda d'en Pep), en Francesc per motius de feina i l'Uri a Port Aventura feia que ens adrecessim 8 jugadors amb el joc interior una mica mermat el dissabte a la tarda-vespre cap a Roses (partit 20:30) Amb la sort que no jugava ningú abans i vam poder començar sobre les 20h. amb l'Edu de titular com a 4 i un triple matiner d'en Quirze. El partit va anar així així en aquest primer quart amb anotació bastant similar entre ambdós equips, fins que vam agafar 6 punts de distància a falta de ben poc, tot i això un triple a falta de poquet dels locals posaven 13-16. Exacte anotació entre Roses i 07 al 2n quart, 14-14. Un quart on van predominar les anotacions de tirs lliures de locals i visitants desaprofitant-ne 6 en 3 minuts on el Roses no va anotar provocava que els locals estiguessin encara en el partit, 27-30 al descans.

La zona que vam plantejar provocava al Roses a llençar triples aconseguint-ne dos en els primers minuts. Costava fer bàsquet i haviem de posar-nos de nou per davant perquè el Roses s'havia avançat en el marcador ja que només haviem fet un 2+1 d'en Javi fins al minut 5. Llavors en Jordi Clopés va fer un 3+1 d'aquells seus i ens posava 39-40. El 3r quart acabava 40-44 i com a dada a destacar, el Roses va anotar només 1 punt en els 4 darrers minuts de quart. Al darrer període no es va començar a marcar la diferència fins a mitjans de quart on es va apretar la defensa de valent gràcies als rebots poderosos d'en Quirze. Com en el quart anterior, els locals només anotaven 1 punt en els darrers 4 minuts i nosaltres vam anar sumant. Des d'un triple d'en Javi a mitjans de quart, parcial d'1 a 14 sentenciaven el partit 48-64.