18.3.09

LLENÇANT LA TARDA DEL DIUMENGE

El Llançà passa per sobre del Malgrat07 amb un clar 70-46 en un partit que es va trencar al 3r quart on els locals van ser molt superiors a un 07 que només perdia de 8 al descans.

FES CLICK AQUÍ PER DESCARREGAR L'ESTADÍSTICA

El diumenge a la tarda fa mandra tot, però anar a jugar a Llançà i que a sobre te'n fotin un tortell (de reis que diria l'estimat Ramon) molta més, bueno més que mandra toca bastant la moral. Marxar a les 15h. per tornar a les 21h. a Malgrat és una mica una tocada de nassos i crec que tothom hi estarà d'acord. Ara bé, el Pavelló era ben maco això sí que s'ha de dir, personalment em va agradar molt tot i que es podria ampliar el bar.

El partit va estar dominat pel Llançà de principi a fi, i dic de principi a fi perquè no van estar per sota en el marcador en cap moment i perquè des del 4-4 es van posar per davant i la resta estava per arribar. El baix vagatge ofensiu als primers minuts del 1r quart (bé, potser baix vagatge en general) es van notar sobretot cap al final d'aquest, on els locals tenien segones opcions i gent molt grossa a dins que aprofitava molt bé els seus centímetres. 22-13 al final del 1r quart. El ritme dels locals s'apoderava de nosaltres i, tot i que veiem que jugavem al seu ritme no podiem fer-hi res. Al segon quart hi va haver una llum d'esperança ja que davant la zona dels locals i del 4-0 només començar semblava que la renda s'augmentaria però una bona reacció trobant forats a la zona des del tir exterior ens posaven a 5, 28-23. Això va ser el més a prop que vam estar de la victòria ja que els locals van reaccionar amb contraatacs després de pilotes perdudes 07, fins i tot finalitzant-ne una amb esmaixada. 36-28 al descans no estava tot perdut.

El 07 intentant fer un atac

El 3r quart va ser per oblidar, 19-7. El Llançà ens endosava una bona dosi de triples per la vena (4) en l'intent de posar-nos en zona per intentar frenar d'alguna manera el rival que haviem imposat. Només un triple d'en Jordi i 4 punts d'en Francesc van ser l'aportació ofensiva d'aquest quart. El darrer quart va ser una mica el tràmit, ja que 20 a sota que començàvem (55-35) s'havia d'obrar un miracle contra un equip que et té agafat el ritme del partit i aquest avantatge. Aquest quart també va ser pels locals que van dominar el rebot a més del partit que s'asseguren el 2n lloc de la classificació(ja ens va bé la que tenim no?). Ja no estavem gaire "per la labor" així que el resultat final va ser el just 70-46 a favor del Llançà.

L'afició, lo millor del 07. (La Vivian tira la foto, jeje)