28.1.09

PATINT PERÒ GUANYANT

El Malgrat 07 venç a casa al Cornella de Terri per 72-67 en el primer partit de la segona volta. Potser la pressió de l'estrena de les noves dessuadores i el dur rival van fer suar de valent a l'equip per aconseguir la victòria en un partit molt igualat de principi a fi.

A destacar abans de l'inici del partit, l'estrena de les dessuadores noves patrocinades per Escobar que sumades a la tovallola que ens van regalar les noies per nadal fan que semblem un equip professional, alhora d'escalfar i estar a la banqueta. L'ambient era bastant propici, ja que deu n'hi do la gent que es va aplegar al pavelló a veure el primer partit de la segona volta que començava amb domini 07 amb 9-4, tots els punt realitzats pel joc interior titular Ramon-David, tot i el pivot visitant de gairebé 2m. Els atacs van estar per sobre de les defenses en aquest primer quart, on l'intercanvi de cistelles bastant elevat ens portava al 23-21 a la finalització. La defensa havia d'apretar-se abans d'arribar a la mitja part d'alguna manera i el quart semblava que tenia un bon inici amb 5 punts seguits del petit dels Clopés (encara que de petit no tingui res). Tot i això els locals s'aconseguien posar per davant amb un parcial de 0-8 gràcies a la seva defensa zonal 3-2 que, de moment els donava bons resultats. Tot apuntava que aniriem al descans amb 37 a 37 ja que en Ramon encistellava un triple a punt d'acabar la primera part però una ràpida transició del Cornellà i una execució des del mig del camp sobre la botzina feien que el 07 anés al descans amb la feina incomplerta 37-40.

En David anotant 1 dels 20 punts que va aconseguir.

El partit va seguir igualat al tercer quart, en Kiki intentava posar les coses a lloc desmuntant la zona visitant amb 2 triples gairebé consecutius al principi, però el Cornellà no donava el braç a tòrcer estant per davant fins al minut 6 de quart, quant en Jordi Clopés encistellava un triple que ens posava de nou per davant que acompanyat a 4 punts de gran treball del màxim anotador, en David i 4 més d'en Martí amb 2 tirs lliures apunt d'acabar el quart deixaven el marcador obert perquè passes qualsevol cosa en el darrer 58-55. Darrer quart bastant raquític en quant a puntuació però ric en emoció, ja que vam fallar molts tirs lliures que no ens van permetre desempellegar-nos dels visitants en el marcador, sobretot als darrers 3 minuts, tenint moltes oportunitats des dels llançaments lliures i no aprofitant-les (4/13). La sort que el Cornellà no estigués encertat gràcies a una defensa acceptable en aquest darrer quart, mantenir el cap fred i els molts rebots d'en David (a part dels punts que va fer) van fer que es sumés la victòria: 72-67.

Els jugadors del 07 en un temps mort anant tots a una per guanyar.