21.1.09

ENS APLIQUEM A LA SEGONA PART

La segona part torna a ser el moment clau el partit contra l'Olot en el darrer partit de la primera volta (82-67), després de firmar un segon quart bastant espantós i anant per sota a la mitja part.

El partit començava amb 2 punts de l'Uri, molt actiu com sempre, però l'Olot venia disposat a plantar cara fent defenses alternatives entre zona i home desconcertaven al 07. El primer quart passava sense pena ni glòria fins al parcial de 7-0 (iniciat per un triple típic d'en Javi) als darrers 2 minuts que deixaven el marcador amb 18-14, si es seguia amb la dinàmica d'aquest final de quart podia anar bé la cosa, però un segon quart no gaire bo amb només 8 punts, 6 dels quals eren d'en Ramon, i una defensa no gaire bona feien que, un cop més, anéssim perdent al descans 30-26.

La defensa havia de ser clau en aquest tercer quart i així les idees en atac sortirien soles i no va ser així ja que l'Olot va fer 19 punts, però la bona visió de cistella, el joc interior amb en David al capdavant (10 punts en aquest quart), l'encert dels triples dels germans Clopés (3 entre els dos) i el bon joc d'equip global feien anotar 29 punts i marxar de 6 al marcador 55-49, gràcies a un parcial de 12-6 des de l'empat a 43 al minut 6. El darrer quart no podia començar millor, amb un triple d'en Ramon i dos d'en Quirze, el gran treball del blanenc i de l'equip en general ens permetia seguir per davant en el marcador però l'Olot seguia plantant cara tot i ser 8 homes, amb diferències de +5, +8, +7, +10, +6 fins que un parcial de 9-0 (entre en Javi i en David) en els darrers 2 minuts posaven la 12a victòria al sac 07, 82-67.

-L'ANOTACIÓ:

Clopés, J.(9), Cabré(14), Creus(-), Martí(6), Clopés,X.(11), Escobar(2), Montes(18), Roig(14), Carbonell(8), Pérez(-) i Roselló(-). 9 Triples (Clopés, J. 3, Clopés,X. 2, Roig 2 i Cabré 2). (en negreta el cinc inicial)
-BAIXES:
Alarcón (en procés de genoll)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola nois!!!
Després d'uns dies d'ausencia ja torno a ser aquí. Perquè esta vist que si no escric jo..... jeje
No més volia comentar que tot i que no estem jugant com ens agradaria, estem treient els partits endavant i això, es important. També vull remarcar que aquesta "pajara" que ens agafa ultimament a les primeres parts només ens passa a casa, i hauriem de mirar de posar-hi remei perquè sino algún dia tindrem algun disgust. I si es contra equips com el palafolls la cosa no ens farà gens de gràcia.
Aviam si diumenge i posem remei i fem una bona primera part!!!
Força 07!!!
Ramon

Anònim ha dit...

Hola a tot l'equip 07 i afició!

Ja hem acabat la primera volta i es pot dir que ha sigut molt positiva amb un balanç de 12 victories i 3 derrotes. Qui anava a dir que ha principi de temporada al finalitzar la primera volta esteriem on estem.

Jo des del primer dia que vaig entrar a formar part del 07 estava convençut que aquest any donariem molt a parlar per que tots els companys amb els que jugo son uns autentic craks tant a la pista com fora della. Pero sense entrenar i sensa posari ganes no hauriem aconseguit el que hem fet en la primera volta. Aixi que no em vuir enrollar més i nomes vuir dir que queda molta lliga i que no hem fet res i que hem de seguir treballant partit a partit i sortir a totes i al final de la temporada es veurar.

FORÇA 07! Hi ha segui disfrutan!
Jugadora nº15 Uri

Anònim ha dit...

jugadora 15?? no sabia k era mixt l'equip

Anònim ha dit...

Congratulations guys!!
Good job! I love your game! It's pure showtime!
You should keep on playing this way!
Let's go 07!

Good luck and best regards,

N.Comaneci

Anònim ha dit...

Hola cracks!!!
Per primera vegada escric aquí i la veritat es que ho faig perque es calli en Ramon d'una vegada, jejeje.
Del partit dir que la veritat és una mica estrany el que ens passa amb els partits a casa. Li he estat donant voltes i podriem trobar infinitats de causes possibles però a la conclusió que arribo es que comencem els partits amb poca tensió i a jugar-lo perque toca i som un equip que si no apretem es pot guanyar tothom.
A més hem de tenir en compte que només entrenem un dia a la setmana i això també fa molt.
Canviant de tema dir, que després de pujar de categoria no ens podem queixar de la bona primera volta que hem fet. En ella hem pogut veure que és la categoria que ens pertoca per l'equip que tenim, que no hi ha rivals fàcils es diguin com es diguin i vagin en el lloc que vagin. Tots els partits són complicats i a ningú li agrada perdre.
Bé, per acabar dir que estic molt orgullós de formar part del 07 i que hem de tenir clar que som un bon equip de bàsquet però el que millor som és un GRAN GRUP D'AMICS!
Que no canvii mai això. Una abraçada i força 07!!!.

Jordi#4

Anònim ha dit...

La veritat, referent a l'inici fred dels partits, es que jugant el diumenge al matí em sembla, fins a cert punt, lógic. Com bé heu dit alguns, aixó només ens passa a casa, i a casa és on, precisament, juguem el diumenge al matí, de tal manera que la connexió entre la causa i l'efecte em sembla del tot clara.

Així doncs, i per posar remei a aquesta situació, proposo fermament que els dirigents d'aquest magnific club (entengui's per tal el Malgrat07) es reuneixin amb qui calgui per aconseguir modificar l'horari dels partits a casa.

Departament jurídic.
Assessor extern.