15.1.09

VICTÒRIA IMPORTANT I AJUSTADA PER COMENÇAR L'ANY

El Malgrat 07 guanya a domicili al camp del Verges en un partit emocionant i ajustat fins a l'últim segon (64-65) on els locals podien haver forçat la pròrroga amb dos tirs lliures, però a l'errar el segon a falta de 3 segons el 07 s'enduia la victòria, deixant així als vergelitans a 2 victòries.

El que ja s'ha convertit en un partit frec a frec des del 1r cop que vam jugar l'any passat s'ha tornat a repetir aquest any. Ja sabiem que el Pepi Palomeras seria una pista complicada per qualsevol equip i no va ser d'una altra manera, després de dominar amb avantatges curtes i no acabar de marxar mai en el marcador a la primera part, la segona va ser ajustadíssima amb emoció fins al final.

El primer quart pintava bé per al 07 veient que podiem córrer i finalitzar alguna acció fàcil, ens posavem 4-12 al minut 7 amb 8 punts de l'Uri, molt encertat. Un triple d'en Jordi i dos bàsquets gairebé consecutius d'en Francesc i en David posaven el +11 al marcador, tot i això els locals es van refer gràcies a un triple i acabava el quart 13-21. El segon quart començava esplèndidament amb un 0-5 molt ràpid amb un triple de l'Edu sortint de bloc directe, però del 17-31 (màxima diferència) després d'un 2+1 d'en Paco se'ns va entravessar una zona 1-3-1 que feien i nomñes vam anotar 2 punts en els 6 darrers minuts del quart, permetent així qeu el Verges s'aporpés 28-33 a la mitja part.

La segona part va començar en contra pel 07 amb 2 triples locals consecutius que els posaven per davant. El tercer quart va ser molt igualat i ens sosteniem en el partit gràcies al bon joc d'equip i als punts d'en Ramon i en Jordi Martí, els anotadors d'aquest quart (14 punts entre els dos). El darrer minut ens deixavem endosar un 6-0 de parcial que portava al Verges a posar-se per davant a final de quart. El darrer quart seguia amb la mateixa tònica d'intercanvi de cistelles, nervis i emoció que el tercer, anotant la majoria de vegades de tirs lliures fins al minut 5 on hi havia empat a 56 al marcador. A falta de 2 minuts i amb un parcial de 0-6 amb un 2+1 d'en Ramon ens posavem 6 amunt (58-64). Llavors van arribar els minuts finals amb una jugada que gairebé decideix el partit tot i no fer cistella un atac, o millor dit, 4 atacs gràcies a 3 rebots ofensius consecutius d'en David, al intentar el que feia 4 feia falta i el marcador s'equilibrava una mica més, 62-64, amb el qual entravem al darrer minut. Un tir lliure d'en Quirze posava el 62-65 i a falta de 20 segons un tir lliure local posava el 63-65. Jugada de cantonades per evitar la falta quant finalment es va parar el cronòmetre a falta de 7 segons amb tirs pel gran dels Clopés que fallava els dos. Tot i això en David tornava a agafar el rebot ofensiu deixant-la suaument, quant semblava que volia entrar es va quedar sospesa al cèrcol i se sortia de dins amb rebot pels locals i falta d'en Ramon en el rebot. 2 tirs lliures locals a falta de 3 segons, amb error del segon i forceig pel rebot finiquitaven el partit amb victòria per la mínima 64-65.