7.1.09

EL TERCER QUART TORNA A DECIDIR EL MATX

Molt bon any a tothom!!! Espero que us hagin anat fantàsticament les festes i que us hagin regalat moltes coses el tió, el pare noel o els reis mags d'orient. Em volia disculpar per tenir el bloc semi-tancat totes aquestes festes però s'havien d'aprofitar les vacances...ara tornarem a l'activitat! El dissabte ens espera un partit dur a la pista del Verges i no ho dic pel fred que podem arribar a passar a la banqueta...bé aquí teniu la crònica que m'heu reclamat tant, en algunes ocasions amb insults inclosos, crec que no n'hi havia per tant.

El Malgrat07 va vencer a casa al Roses en la darrera jornada abans de les vacances de nadal per 83-56 en un partit igualat fins a la mitja part i on el tercer quart va tornar a ser decisiu, encaixant només 5 punts i amb gran encert de cara a cistella a la segona part (50 punts).

El partit va començar amb 4 tirs lliures fallats per part dels locals i amb molta igualtat tot i el parcial de 7-3. Al minut 6 el Roses es posava per davant gràcies a un parcial de 2 a 5. Els intercanvis de cistelles es van succeïr fins al 16-16 del final del primer quart. El segon període va continuar essent igualat i amb un parcial de 9-6 als primers 5 minuts (2 triples dels visitants) es seguia mostrant la cosa molt igualada. Després d'un intent de forçar una falta en atac de l'Uri on la reclamava després de moure's tant com una bandera blaugrana a la grada dels Dracs, l'intercanvi de cistelles es succeïa fins arribar al descans 33-35 a favor del Roses.

La segona part va començar sent més contundent defensivament i amb això van anar arribant les idees en atac. El parial fou molt espectacular, 25-5 i donava un +18 per al 07 en el marcador. I hagués pogut ser més ampli si no haguéssin fet 3 tirs lliures en acabant el quart. Gran treball la del tercer quart que va seguir acompanyada del darrer, on la màxima diferència s'aconseguia (+30) després d'un tir lliure d'en David a falta de 5 minuts per acabar el quart, més o menys quan hi va haver una picabaralla sota l'anella entre l'Uri i un jugador del Roses que va provocar que el visitiant fós desqualificat, segons l'acta "por empujar de forma antideportiva" tot i que tots els que hi erem vam veure com intentava posar-li la pilota de barret. Amb la plàcida diferència s'arribava al final 83-56, després de que els visitants clavéssin 2 triples de forma gairebé consecutiva amb el partit decidit.