16.12.08

DEFENSANT ES GUANYEN ELS PARTITS

El Malgrat07 guanya al Sant Joanenc a casa (68-57) en un partit on el tercer quart va ser un punt d'inflexió claríssim gràcies al nivell defensiu dels locals, lluny de les anotacions dels darrers partits a casa.

El partit començava amb optimisme gràcies a 3 jugades sensacionals d'en Jordi Martí en dos d'elles anotant, una després de rebot defensiu, i en una altra assistint perquè en David culminés un contraatac fàcil. Es van succeïr l'intercanvi de cistelles sense que la defensa 07 fes res per remeiar-ho, aconseguint els visitants cistelles fàcils després de convertir un tir lliure, o agafant el rebot ofensiu. Va ser un quart amb anotació en ambdós costats en el qual el Sant Joanenc se n'anava amb 2 punts d'avantatge 20-22. Segon quart similar en factura que el primer però amb menys anotació, no va semblar en cap moment que cap dels dos equips pogués separar-se de l'altre al marcador. A destacar d'aquest quart que tret d'una cistella d'en Francesc, totes van ser aconseguides per jugadors interiors. Al descans 35-36.

Les piles defensives s'ahvien d'activar d'alguna manera i començava el tercer quart amb cistella visitant, cosa que podia desmoralitzar però no ho va fer gràcies a la resposta ràpida amb un triple d'en Javi i d'un altre del mateix a mitjans de quart que ja ens posaven per davant al marcador. El fet més destacable va ser sens dubte l'actitud defensiva d'aquest període en la qual els visitants van anotar 6 punts fins al minut 5 i després cap més, mentre que el 07 anava sumant de manera ostensible fins al 53-42 del final. Al darrer quart es va intentar ampliar més l'avantatge però els visitants van lluiotar fins l'últim instant per intentar aconseguir la victòria, tot i això el 07 seguint el seu joc, molt més asserenat en aquests darrers deu minuts va assegurar el partit jugant pilotes interiors amb bona combinació amb els exteriors i tot i fallar 5 tirs lliures, un triple d'en Francesc signava la 9a victòria de la temporada. Ara a per la desena!