31.3.08

UNA ALTRA MÉS I CLASSIFICATS

El Malgrat 07 obté una victòria molt important en el seu camí cap a l'ascens vencent per 60 a 80 al camp del Llagostera "B" i es classifica virtualment per la fase d'ascens.

El partit començava amb en David inspirat anotant 8 punts seguits per posar el 5-9 al marcador als volts del minut 4. Els locals demanaven temps mort i semblava que el minut els hi havia funciat empatant el partit a 14 al minut 9 del mateix quart, un tir lliure de l'inspirat en els primers minuts desfeien l'igualada i posaven el 14-15 a l'electrònic. Segon quart amb molts punts sense alternatives però, el 07 sempre per davant en el marcador, només posant-se per davant el Llagostera amb un triple que col·locava el 26-24 i després d'empatar de nou a 26 es col·locaven amb 29-26, a partir d'aquí un parcial de 6-10 fins a final de quart amb un triple d'en Jordi Clopés de 9 metres a final de quart situaven l'avantatge visitant 35-39.

A la segona part havíen de canviar les coses ja que ens haviem d'endur la victòria sí o sí. Va començar la mateixa tònica que al final del segon quart però en David i en Paco dominant a sota el taulell situaven la màxima diferència parcial al minut 8 (53-43), diferència que ja no deixariem fins a final de quart que s'acabava amb 59-49, semblava que la 2-1-2 permetia millorar una mica defensivament. Darrer quart decisiu, quant tot apuntava que seguiria sent igualat el matx amb diferències com en els anteriors períodes en Jordi Clopés ca armar el braç i amb tres triples seguits en 3 atacs 07 va trencar el partit situant un 70-54 al minut 35. Desde llavors els locals es van venir avall i ens vam limitar a mantenir el resultat. El toc d'espectacularitat el posava en Jordi Martí amb un triple des de la línia de triple defensiva, després que un local es fés mal i se l'hi demanés aturar el joc, va llançar com si d'un entrenament es tractés: taulell i a dins, la cara de l'àrbitre que no sabia que fer, a la banqueta al·lucinant...triple final que tancava el marcador amb el 60-80.

Si us fixeu en l'anotació es fa pal·lès el domini del joc interior que va ser la clau del partit.