2.3.08

JUGANT MALAMENT TAMBÉ GUANYEM

El 07 suma una altra victòria a Sta.Susanna després de jugar força malament tot i no deixar cedir cap quart als visitants C.A.F. Platja d'Aro "B".

El partit començava malament amb el 07 adormit perdent amb un parcial de 2 a 8, però amb defensa i unes quantes pilotes robades amb capacitat per córrer al contraatac i un bon parcial es capgirava el marcador 13 a 8. Un triple d'en Jordi Arnau deixava el marcador al final de 1r quart 16-9. Al segon quart no voliem relaxacions però les imprecissions en les passades amb la defensa en zona dels visitants, els quals només eren 6 jugadors, provocaven atacs complicats i enrebessats. Tot i així el quart es guanyava per 13 a 12 amb resultat a la mitja part per 29-21, una mica trist.

Segona part que havia de ser diferent per força i l'aplicació en defensa ha estat bona anotant els de Platja d'Aro només una cistella en joc i 4 tirs lliures. En Ramon ha estat l'artífex d'aquest quart anotant 13 dels 17 punts del 07 deixant el marcador en 46-27 que deixava més que encarat el partit. Darrer quart similar al tercer però amb més relaxació defensiva. Tot i això els atacs han estat més fluids cosa que han permès que agaféssim més avantatge per deixar el final 63-39 davant d'una sempre entregada afició.