7.4.08

CAMPIONS DE LA FASE REGULAR

Com bé diu el títol, aquest dissabte ens proclamavem campions de la fase regular després de derrotar l'Hostalric per 52-87 amb un gran 1r quart.

Tot i jugar contra el penúltim no ens haviem de refiar, ja que el Verges havia patit per guanyar en aquesta pista. La mentalitat va ser la correcta només començar amb un 07 avassallador que portava les regnes del partit davant d'una tova zona dels locals. Les bones defenses amb posteriors anotacions de contraatac i els forats zonals permetien anotar...i el que vam arribar a fallar...sols i sota el cèrcol: final del quart 2 a 26. El partit ja estava encarrilat, ara només quedava seguir amb la tònica del primer període per endur-nos la victòria i així va ser. Amb un Hostalric carregant el rebot ofensiu al segon quart hi va haver algun que altre problema per controlar-lo i el relaxament posterior posaven el marcador 11-32 al minut 6. Després d'un triple de l'únic Clopés sobre la pista i posteriors bàsquets dels homes interiors deixaven el marcador al descans 17 a 45.

Segona part on es va intentar atacar més contra atac estàtic per seguir agafant ritme d'atac contra zona, on els punts arribaven de cistelles creades o tirs lliures (tot i els que es van fallar, també cal dir-ho). Amb el vent bufant a favor i dos triples d'en Jordi Camps i en Pep es finiquitava el quart 33-65. Començava el darrer quart que ja era anecdòtic per al marcador, en Paco anotava 6 punts en 3 minuts i posava el màxim avantatge 35-73. Els locals no es van rendir i seguien intentant-ho i un parcial de 8-2 reduia la distància però era massa tard. Resultat final: 52-87 en el possiblement el partit amb més claca com a visitants? L'afició entregada al crit de campions...gràcies afició!