10.3.08

VICTÒRIA DE DIUMENGE ELECTORAL

Si parléssim d'eleccions, el Malgrat07 hagués obtingut la majoria absoluta al camp del Blanes Cargols en vèncer 66-97, amb un rival que només va aguantar al primer quart, en resum victòria clara el dia que el president complia 32 anys.

Primer quart ajustat, l'únic. Tot i un bon començament de partit, guanyant 5-12 (repartint-se els punts entre en Ramon i en Martí) unes quantes imprecisions ofensives i l'intent de córrer el contraatax sense èxit feien només anotar 5 punts en els darrers 3 minuts i que els Cargols se'ns poséssin a 3 acabant el quart 16-19. Segon quart més intens defensivament que aprofitavem amb escreix amb una gran feina de conjunt, corrent i jugant amb gran criteri en estàtic, al minut 4 els locals demanaven temps mort perquè ja guanyàvem per 22-33, però no els va servir de gaire. El bon joc continuava, acompanyat d'una bona defensa que dinamitava el partit i el portava al descans 34 a 56. (37 punts en aquest quart).

A la segona part va continuar la dinàmica del segon quart però amb una mica més de relaxació defensiva, tot i així es va seguir ampliant el marge al marcador deixant el marcador a final de 3r quart 51-77, mentre els Cargols frustrats i amb joc brut intentaven apropar-se com podien. Darrer quart amb el partit decidit, que es va acabar de rubricar gairebé arribant a 100 on va seguir la tònica del 3r quart. Tot i anotar 4 punts en 5 minuts, en vam anotar 15 en 5 i el marcador reflexava al final del matx el 66-97.

Al acabar el matx el president va convidar un pica-pica en motiu del seu aniversari a l'Àgora on es va poder escoltar un: "mmm està boníssim!". Gràcies Javi!