23.3.08

LA CRÒNICA DE LA 2A DERROTA

Ja sé que arriba amb molt retard, però m'ha estat molt difícil de tenir un moment per penjar aquesta crònica, d'un partit difícil on el Malgrat07 només va estar un instant per davant en el marcador. La segona derrota arribava, la primera que es produïa a casa en un partit amb molta tensió on els visitants es jugaven el tot pel tot si volien tenir opcions per classificar-se per a les fases d'ascens.

El primer quart ja s'entrevessava a les goles 07 i creava un avantatge per als visitants, la qual els hi serviria per anar visquent de rentes tot el matx. Una defensa molt tancada, l'encaparrament local juntament amb les pilotes perdudes i els rebots ofensius en fàcils situacions dels visitants feien que al final de quart s'acabés amb un 17-25. La cosa no pintava bé però estavem convençuts de remontar. Un segon quart amb millor defensa feien recuperar una mica en el marcador, tot i que l'anotació s'intentava basar en els triples (2 d'en Camps, 1 de l'Arnau i 1 d'en Jordi Clopés) en algunes circumstàncies amb errors i les pilotes perdudes continuaven. Marcador 34-38. Cares llargues del descans però amb convenciment que es podia remuntar.

Parcial de 0-10 del Verges a l'inici de la represa en quatre minuts on els locals no van anotar posaven el partit en la màxima diferència 34-48 i el fantasma Silenc de la derrota ja planejava sobre el Germans Margall. Tot i així el canvi a una defensa zonal va donar algun que altre fruit si més no fent que els visitants només anotéssin 5 punts més i, a base de tirs lliures ens permetien apropar-nos al marcador una miqueta 47-53. Darrer quart, matar o morir...amb ànims de remuntada i la grada entregada al minut 6 es produia el capgirament de truita en el marcador 59-58 amb minuts molt intensos. Tot i això les errades en els tirs lliures i en el llançament en l'última possessió del partit deixaven el marcador en el final 62-64. Segona derrota de la temporada. Ara bé, guanyant 1 o 2 dels 3 partits que queden estarem classificats per la fase d'ascens.

- L'anotació 07:
Clopés, J.(9), Arnau(11), Camps(10), Creus(-), Martí(2), Clopés,X (2), Montes(3), Alarcón(3), Roig(18), Pérez (4) i Roselló(-)
- Les Baixes:
Kiki (el hombre que vino del frío, Denmark's adventure)

Remarcar també que en el partit aplaçat que teniem dimecres 19 a casa contra el Showboys Palamós, els empordanesos no es van presentar i per tant sumem la victòria.