28.2.08

VILETA 132 - MALGRAT07 135

El Malgrat07 guanya ajustadament a la Vileta durant el cap de setmana en un partit de 3 dies disputadíssims.

Primer quart dijous a la tarda quan el 4 titular format per Francesc, Edu, Jordi i Vivian anavem a comprar els calçots, menjar i beguda per l'estada de 3 dies a la Vileta en motiu del partit enfront el Sant Hilari. Dues hores i mitja de compra amb decisions arriscades però sempre per davant amb el més val que sobri que no que falti, sobretot amb els calçots (750) o els 2kg d'Allioli.

El segon quart es lliurava divendres a la tarda, amb els mateixos protagonistes de dijous pujant a mitja tarda per pujar el material comprat el dia abans i sobretot i més important, recollir les claus, comprar pa i vi (barreja de la vileta boníssim). Després de tornar a Malgrat per entrenar i recollir les bosses cadascú vam tornar a pujar, aquest cop amb més components: Mario, Marià, Jordi Arnau i Presi. El resultat seguia ajustat després de fer foc a la llar de foc i sopar, però amb el poker fins a les tantes acompanyat de cubates i pastissos s'igualava el matx a 52.

El tercer quart comença amb l'arribada d'en Paco, la Maite i els dos cracks del partit: Héctor i Javier. L'esmorzar tard per a gairebé tots i el posterior passeig fins al Molí i noseon deixaven el matx amb un parcial favorable a la vileta, tot i que en Mario i el Vice van anar sumant mentre fent pingpongs. L'hora de dinar amb espaguettis i un gran joc...mmm està boníssim, wilma ábreme la puerta, no creus que hauriem de trucar al classic si ens quedem amb gana? etc. La incorporació també d'en Dani i en David a l'equip sumaven enters. El llarg tercer quart seguia després d'apallissar el Sant Hilari amb una costellada i l'arribada de l'Esther, l'Uri i la Vane. El 07 sumava enters respecte a la casa. Després de sopar gran joc de nit organitzat per la cúpula directiva i festival amb pros, nba 2k8, twisters i de més.

L'endemà el darrer quart decisiu començava ajustat amb victòria de la casa per 88-82. Però amb defensa, caliu per al foc de calçots i la incorporació 07enca de Jordi Martí, David, Ainhara, Pep, Maria, Anna i Neus guanyavem enters per endur-nos la victòria. Amb dos llançaments triples de calçots de'n Paco i la organització de la cuina ens posavem per davant a poc d'acabar el matx. Tot i això els calçots es demoraven, i la casa aconseguia forçar la pròrroga. Al començament de la pròrroga i del dinar calçotaire (les 5 de la tarda) els gairebé 100 calçots menjats entre en Javi i la Maria decidien el partit a favor del 07. Només quedava recollir i ho vam fer fantàsticament, tant que el senyor de la casa ens va felicitar i va reconéixer la derrota de la casa dvant el 07.

En resum, cap de setmana fantàstic i inoblidable. No posaré l'anotació perquè toca molts a repartir tot i que n'hi va haver més d'un que va acabar amb dobles figures. Ara toca repetir-ho. Salut i 07

1 comentari:

Anònim ha dit...

genial! molt bona la crònica! aquest cop, thas sortit vice! felicitats!