19.2.08

EL BEGUR PAGA ELS PLATS TRENCATS (115-43) crònica by Presi

El Begur només pot aguantar un quart el fort ritme de joc del Malgrat07.

La derrota de la setmana anterior feia que surtissim força concentrats al inici del matx i gràcies al recolçament del nostre públic (més sorollòs que mai!!) va fer que iniciessim el partit amb un parcial de 9 a 0 al minut 3 però un parell de triples dels visitants i les nostres errades en els tirs lliures feien que s'arribés al final del quart amb un 18 a 11 al nostre favor.

El segon quart començava a ser diferent i després d'un temps mort demanat pels rivals amb 11 amunt a l'electrònic, feia que ens posessim definitivament les piles i amb una gran defensa i sobretot amb ràpides transicions marxàvem a la mitja part 44 a 21, semblava "dat i beneït" però en cap moment ens vam relaxar perquè quedàven dos quarts i voliem donar bona imatge davant del nostre públic perquè s'oblidés la derrota de feia set dies.

Segona part (3er i 4rt quart) sense cap mena d'història; el Begur cada cop més cansat fisicament i nosaltres corrent més i defensant encara millor feiem que el marcador s'anés engrandint cada minut més, finalitzant el tercer periode amb un resultat que començava a ser escandalòs: 73-30.

Ultim quart amb "más de lo mismo", però a sobre amb un gran encert des de la línia de 6,25 per part dels 2 equips: 6 triples nostres (inclós un d'en Paco) i 3 dels visitants, resultat parcial del quart 42-13 per acabar el partit amb un aclaparador 115 a 43!!; per primer cop a la temporada arribàvem a 100 punts en un partit com a locals. Les notes negatives d'aquest últim quart van ser les lesions d'en Pep i d'en Francesc que esperem que no siguin gaire greus i no els impedeixi està sense jugar gaires partits amb el malgrat07. Que us milloreu cracks!!