26.2.08

SANT HILARI 44 - MALGRAT07 98

El Malgrat07 guanya plàcidament al camp del Sant Hilari després d'apretar una mica a la segona part.

El partit es preveia fàcil però no ens voliem confiar. Més de mitja plantilla provenia de la vileta d'on vam passar el cap de setmana i després de dinar tardíssim no sabiem si els espaguettis no ens deixarien córrer.

Al primer quart ja es van anar dissipant les incògnites, el partit començà amb un triple d'en Jordi Arnau i el Malgrat07 amb actitud en totes les facetes del partit menys en el rebot defensiu es posava al capdavant en els primers minuts gràcies al bon joc d'equip i la bona movilitat ofensiva envers la zona local, 16-25. El segon quart va seguir amb el mateix, fins i tot amb una mica més d'intensitat defensiva ja que no voliem haver de patir contra un equip conformat per 4 seniors i 5 juvenils. En Javi es va destapar en aquest quart aconseguint 11 punts amb una penetració amb revers digna de recordar: 29-43.

El resultat no era per tirar coets així que vam decidir que s'havia d'apretar encara més la defensa i tenir més idees clares en atac. Va seguir el funcionament i amb la màquina engrassada van anar caient els punts amb un tercer quart habitual superant els 20. La gran feina defensiva acompanyada per un baix vagatge ofensiu dels locals col·locaven l'electrònic en 37-66. Darrer quart de relaxació? doncs aquest cop no. El Sant Hilari havia de pagar el no haver vingut a jugar a casa després d'haver-nos fet canviar el partit de dia i, així va ser. Allau ofensiva i de pals per part dels locals que com es va escoltar a un d'ells: "que no arribin a 100" i va faltar poquet. El partit va acabar tal com va començar, triple de l'Arnau 44-98.

A destacar el suport de l'afició, que la majoria de jugadors van superar els 10 punts, el debut d'en Mario que ens va venir a donar un cop de mà per falta d'efectius tot i que al final tampoc vam ser tan pocs i les lesionats a la banqueta amb ganes de saltar al camp.