12.2.08

PRIMERA DERROTA EN 15 PARTITS

El Malgrat07 perd el seu primer partit (78-73) a la pista d'un Athletic Silenc molt treballador que trenca la ratxa de 14 victòries consecutives dels visitants en un partit molt disputat en tot moment.

Dissabte, 20h. tot era a punt al municipal de Sils per al partit. Els equips preparats i l'afició incondicional de Esther, Vivi, Maria i Ainhara a la grada a l'expectativa que fós la quinzena victòria consecutiva. Però no va ser així.

Un primer quart amb resultat ACB (24-25) presagiava un gran partit, al minut 2 el Malgrat07 ja guanyava per 5-10 i tot semblava que si s'estirava el marcador seria un partit com tots els demés, però no. Al minut 5 el resultat ja era 15-16 i dos minuts més tard els locals s'avançaven al marcador 20-19. Tot i això, la pressió de l'Arnau al base feia efecte recuperant 3 pilotes gairebé consecutives que posaven els 07 amb 24-25 a final de quart. Entre l'encert d'ambdós i la poca intensitat defensiva s'arribava amb aquest marcador. Segon quart on els visitants estaven negats de cara a cistella i xocaven una i altra vegada davant una defensa local que es tancava molt bé. Mostra d'això és el parcial de 11-0 al minut 5 de quart. La meitat que restava de quart ens vam posar en zona que va servir per descolocar minimament el rival i per recuperar alguna que altra pilota, com la que es recuperava mancant 4 segons al marcador fent en Javi un triple inversemblant des de 9 metres sobre la botzina. Mitja part 44-38.

A la segona part les coses havien de canviar, i ho van fer minimament. La intensitat defensiva hi era però amb la zona els locals van trobar llançaments fàcils des de la cantonada que no van desaprofitar. Acompanyant això amb unes quantes pilotes perdudes i un triple també sobre la botzina del gran dels Clopés a final de quart deixaven amb empat a 59 el marcador.

Al darrer quart s'havia de sortir a tope i així va ser, dos triples consecutius del mateix Jordi Clopés i d'en Pep posaven 6 amunt el Malgrat07, però els locals es van refer i, deixant el 07 amb 1 punt en gairebé 5 minuts es posaven 74-66 restant 1 minut i escaix. Tocava anar una mica a la desesperada... i després de posar-nos a 1 (74-73) els locals van anotar 2 tirs lliures que deixaven el marcador 76-73 amb 20 i pocs segons al marcador. Temps mort. Tocava fer cistella ràpid i intentar recuperar la pilota o fer falta per aturar el cronòmetre, però no va ser així. Una cistella fàcil dels locals després de l'atac malgratenc deixaven l'electrònic amb 78-73. Només remarcar que 1 derrota en 15 partits no està gens malament i que, tot i que es podia haver guanyat aviam si ens serveix en no gaunyar els partits abans de començar...