11.2.10

CONTROL DEL RITME DE PARTIT I VICTÒRIA (Crònica by Presi)

Vam viatjar amb pocs efectius, però gràcies a fer un partit seriòs ens vam emportar una clara victòria en un camp difícil.

Per diferents motius a falta de 10 minuts per començar el match erem només 5 efectius (just per fer el 5 titular), encara que una mica abans de començar el partit arribaren en Paco (capità), en Javi (presi) i un pèl més justet en Pep (calçotaire amb salsa romesco).
Sabíem que amb pocs jugadors, i un parell semi-lesionats i un altre semi... havíem de fer un joc seriós i sense fer esforços innecessaris i així vam portar el partit. Al minut 4 el resultat era de 6 a 3 pel Santjoanenc però un basket amb adicional d'en Ramon feia que empatessim el partit i a partir de llavors vam està sempre al capdavant en el marcador. Final del 1er quart 12-17 dels quals la gran majoria dels punts (13) entre en Sergi i en Ramon, gran inici dels dos.
Segon quart sense cap cosa remarcable, joc lent però efectiu per part nostra i ells quan podíen sortir en contratac feien cistelles fàcils, sinó els hi costava moltíssim anotar. +7 al descans pel 07.

Al descans en Paco es ressentia de la lesió a l'esquena i preferia no jugar més, o sigui que amb 7 jugadors s'havia d'acabar el partit i aguantar el resultat. 3r quart destacable per jugades molt bones d'en kiki (amb 2 rectificats), i un altra molt espectacular entre en Sergi i l'Oriol; també la nostra defensa i els punts d'en Jordi i en Ramon feia que a falta d'1 minut per acabar el quart el resultat fós de +17, però degut a la relaxació en l'últim minut d'aquest quart feia que un parcial en contra de 0 a 4 motivés als locals a intentar la remontada.
En el definitiu quart va aparéixer, encara més, el nostre basket control amb molta estona tenint 2 bases a la pista i també ajudats per la sang freda d'en Jordi i la tranquilitat d'en Sergi, això va fer que a falta de 6 minuts el partit ja semblava decidit perquè arribarem a la màxima diferència (+21). D'aquí fins al final cap història, nosaltres tirant sempre com a molt aviat als 20" de cada possessió i ells precipitant-se i tirant alguns triples sense rebot; tot això per acabar el partit guanyant 50 a 65 en una pista molt difícil i contra un equip molt lluitador. Felicitats equip!!

Anotadors: Jordi (10), Javi (3), Enric (6), Pep (3), Sergi (14), Ramon (15), Oriol (10) i Paco (4). (cinc titular en negreta).
3 triples (2 d'en Jordi i 1 d'en Javi) i 12 de 17 tirs lliures.