2.2.10

SALVADORS TRIPLES D'EN JAVI

El Malgrat 07 venç a la pròrroga gràcies a tres triples consecutius d'en Javi en un partit contra el Sarrià de Ter molt disputat en tot moment i molt igualat fins a l'últim instant.

En Quirze començava amb dues cistelles de mèrit el partit i encetava l'anotació. Fins al 10 a 8 amb cistella d'en Ramon anava bé la cosa però quant es van posar en zona es va començar a notar la manca de fluidesa en atac. Dos minuts que se'ns van fer eterns sense anotar permetien al Sarrià posar-se 5 amunt. Només un triple d'en Kiki desde casa seva i dues cistelles d'en Quirze i d'en Pepe respectivament posaven el 17 a 21 en el marcador. Cares de preocupació per anar per sota en el marcador encara que fóssin pocs punts, tot i això bàsicament era perquè el Sarrià aconseguia anotar amb facilitat. Al segon quart semblaven canviar les coses després de d'apretar les dents en defensa aconseguiem un parcial de 12 a 4 que ens posaven empatats a 29. La igualtat durava poc ja que els visitants s'avançaven de nou en el marcador abans del descans per posar els 4 punts de per mig que ja hi havia al primer quart, 36 a 32.

La zona seguia essent un gran entrebanc a superar. Un tiret desde mitja distància d'en Ramon i un triple de l'Edu posaven les coses a lloc empatats de nou. Tot i això el Sarrià apretava un cop més per fer un parcial de 2 a 9 i agafaria suficient avantatge per posar-se 43 a 50 a final de quart. Pocs punts per culpa de les defenses en aquest quart, el darrer va ser molt més mogut amb un 26 a 19. Després d'un triple dels visitants ens vam refer amb un parcial de 12 a 0 amb 3 minuts i 2 triples consecutius d'en Kiki un altre cop desde molt lluny. El partit va anar ara tu, ara jo i les cistelles van anar caient d'un i altre costat fins arribar al 69 a 67 després d'una cistella d'en Ramon. Tenia el darrer atac el Sarrià i hi va haver una falta que no van desaprofitar amb els tirs lliures així que l'última va ser per nosaltres que no aconseguiem anotar, 69-69.

En Javi i els seus triples van ser decisius a la pròrroga fins a 3 consecutius, el darrer a falta d'un minut i escaix ens posaven 4 punts amunt. En Sergi i els seus 6 de 8 en tirs lliures també hi van fer molt en aquest període extra. Amb el marcador a favor, encara que fóssin pocs vam aguantar el resultat gràcies als tirs lliures que comentava del recent incorporat. Victòria per 85 a 81 important per tractar-se d'un rival directe (empatat amb nosaltres abans de la disputa del partit) i perquè no ens fa caure en la mala ratxa de 3 derrotes consecuitves Els lesionats Martí i Montes, ara conegut com a Eto'o després de tornar amb una morenor descomunal de les vacances, van gaudir de l'espectacle desde la grada. Un cop més recupereu-vos aviat.