27.1.10

A REMOLC

Derrota al camp de l'Onyar "B", segon classificat, per 81 a 74 en un partit on vam anar a remolc tota l'estona, vam arribar a perdre de 20 i al final si hagués durat una mica més potser donem la sorpresa.

El partit estava marcat pel debut d'en Sergi Estruch amb el 07, per les lesions que ja és obvi i per l'arribada d'en Javi després del partit del seu superequip. El partit va ser com un combat de boxa, va començar força igualat gràcies a la mà fina d'en Ramon que trobava situacions de llançament al poste alt. L'Onyar intentava fer un directe al final del 1r quart i després del 12 a 9 amb triple d'en Pep per tauler passaven al 21 a 14 al so de la botzina. En Sergi anotava els seus 2 primers punts de 07 ben començat el 2n quart , amb el que ens estava costant fer bàsquets ell va trobar situacions anant cap a dins amb penetracions de mèrit. L'Onyar no tenia pietat i es posava 10 amunt en el marcador a la meitat del 2n quart amb el 31 a 21. Provem una zoneta? Doncs 2 triples consecutius amb els que veiem que la cosa es posava malament per als nostres interessos. L'equip ho intentava tot però era difícil reduïr la distància, 43-31 al descans. Hora que arribés en Javi.

Un 2+1 d'en Sergi només començar en un contraatac on en Javi podia triar on donar-la projectava una revifada 07 després del descans a la cantonada. L'Onyar seguia colpejant el 07 i en Ramon, amb 11 punts consecutius en 4 minuts aguantaven l'equip que estava al límit del KO tècnic. El 07 va posar el genoll a terra i l'àrbitre començava la compta enrere quant l'Onyar agafava els 20 punts de diferència, vam esperar el toc de campana com vam poder fins al 65-48. El darrer assalt haviem d'arreglar tot el mal que ens havia fet l'Onyar i ho vam més o menys fer tot i que no vam poder evitar el KO per punts. Començavem amb un 0-6 i després d'una cistella dels locals un triple d'en Javi, el primer després de 4 aigues, que ja ens feien retallar 10 punts en els primers 4 minuts. En Ramon seguia intractable amb el seu tiret però els locals van aguantar bé els intents de tot el 07 per intentar endur-nos el combat. Segona derrota consecutiva, aquesta però és de les que no fa tant de mal després de la molt bona imatge del darrer quart. Caiem fins a la 5a posició en benefici de l'Atlètic Silenc i aquest dissabte partit a casa contra el Sarrià, amb el mateix rècord que nosaltres, 10-6. A veure si el fet de jugar dissabte a la tarda ens va bé.