21.1.10

AIXÍ NO

Primera derrota de l'any del Malgrat 07 a Castell d'Aro, la pista del Platja d'aro per 69 a 67 en un partit on van pesar molt els errors, sobretot en els tirs lliures, i la lesió d'en Jordi Clopés.

Al pavelló de Castell d'Aro tot estava molt tranquil quant vam arribar, fins i tot el pavelló era tancat tres quarts d'hora abans del partit. Aquella tranquil·litat i serenor van impregnar l'ambient de bon rotllo el vestidor 07, fent sortir amb ganes a l'equip. Ho demostrava el primer quart, abans del minut 5 ja erem 7 amunt després d'un 2+1 d'en Pep que posaven el 5 a 12 en el marcador. La intensitat defensiva era una bona arma per fer alguns puntets fàcils intentant córrer buscant l'esquena de la defensa després de tallar alguna pilota. Se n'aprofitava en Pep que aconseguia un altre 2+1 poc abans del descans en una d'aquestes accions. 11 a 21, el camí estava fet. Això de fer camí és molt complicat en una pista com la de Castell d'Aro, o això ens va semblar a la gent del 07. El nostre caminet va durar ben poc, el Platja d'Aro va fer un parcial de 12 a 2 (amb 2 triples ) als primers 4 minuts que el posaven per davant en el marcador 23-22. Obligava al 07 a demanar un temps mort. En el partit no va cambiar gaire res fins a la mitja part arribant amb 35 a 35 i amb en Jordi Clopés lesionat. El primer fet no era del tot dolent, el segon ho era totalment.

Els ànims del 07 s'esvaien i semblava que les forces també. Després de les grans dificultats que teniem per atacar la zona local i el seu bon encert des de fora, mentre feiem una estoneta de zona nosaltres, van provocar que el Platja d'Aro es posava 7 amunt a la meitat del 2n quart. Després d'un triple d'en Javi que ens apropava una mica començava el recital de fallar tirs lliures. 4 de l'Oriol i 2 d'en Jordi Clopés començaven la mala ratxa. En Jordi Clopés havia tornat a la pista amb dolors i havia clavat un triple per deixar el partit a 1 després d'una mala ratxa dels locals i bones aportacions defensives. El Platja d'Aro només va fer 1 punt en 5 minuts i no ho vam saber aprofitar. El darrer quart començava com una calca del 3r, amb un molt bon inici dels locals i un parcial de 9 a 3. A partir d'aquí va ser un estira i arronsa, més estira que arronsa ja que vam estar tota l'estona per sota. El Platja d'aro va fer la feina quant tocava i nosaltres només feiem que fallar tirs lliures, un total del 8 en el quart, 5 en el darrer minut per un total de 19 en tot el partit. De res van servir els 4 triples d'en Javi en aquest quart, un d'ells un buzzerbeater des del c/Monturiol molt espectacular. Final 69-67.

El pavelló el tancaven després del nostre partit. Curiós eh!