2.12.09

A L'ÚLTIM MOMENT

El Malgrat07 guanya a l'últim moment per un sol punt (61-60) un partit que guanyava de 10 a la mitja part després de fer un tercer quart bastant espantós contra el C.B Torroella.

El partit començava molt bé el partit contra el Torroella amb un bon primer quart gràcies a anar de cara amb atac i fer una bona defensa com s'havia fet la setmana anterior al camp del Palafolls. Un parcial de 10 a 4 en els primers 4 minuts prometia molt per al 07 però dos triples dels visitants igualaven el partit. Tot i això es va seguir treballant la defensa i, amb un Ramon molt inspirat sobretot des de la línia de tirs lliures (6 de 6 amb un total de 8 punts als darrers 4 minuts), es posava 8 amunt en el marcador al final de quart. Quart va començar amb males notícies per al 07, un parcial de 0 a 8 que empatava el partit a 22 i la lesió de l'Edu preocupaven una mica però es va aixecar el cap i en Javi amb encert des de l'exterior i en Paco amb el domini de la pintura portaven en volandes al 07 a guanyar de 10 al descans, 39-29.

He de fer un incís i dir que no vaig veure fins gairebé al final del tercer quart perquè estava a la dutxa després de la lesió. Tres triples del Torroella als primers 4 minuts els permetien igualar el matx i després d'això, intercanvi de cistelles fins a final de quart deixant el Torroella 3 amunt, després d'haver fet un parcial de 9 a 22 en aquest quart. El parcial que ens feien de 0 a 4 al darrer minut del 3r quart i el de 0 a 4 en els primers 2 minuts del darrer quart posaven al Torroella +7. Si ja estavem preocupats, ara ho estavem més. No podiem deixar escapar una victòria d'aquesta manera, sabent que si ens hi posavem ho tirariem endavant. La defensa impecable en aquest darrer quart després del parcial ja que els visitants només encistellaren una cistella de 2 i un triple des del parcial inicial i l'atac semblava funcionar igual que l'emoció. Tot semblava que s'aniria a un final ajustat i que ajustat! Amb dos tirs lliures d'en Ramon empatavem a 57 i amb una altra cistella del 4 del 07, del qual ningú diria que fa 3 partits que juga després de la lesió, ens posavem 59-57. A falta de poc, molt poc, el Torroella anotava un triple que deixava el marcador 59-60. Després d'un atac per banda fallat atacava el Torroella amb poc més de 15 segons a l'electrònic. Llavors en Jordi Martí recuperava una pilota apretant el base i se n'anava en 1 contra 1 apareixent l'Uri per la seva dreta, assistència i cistella a falta de 3 segons que sentenciaven el partit després que el Torroella no trobés la manera de llançar.