15.12.09

GRAN SUPERIORITAT (Crònica by Brian)

La tercera plaça del campionat estava en joc, ja que el Vilanova havia perdut el matí abans. Es va assolir amb una gran comoditat en una pista no del tot recomanable per la falta de calefacció i una pista una mica lliscant, el resultat va ser 36-60.

El joc no estava sent dels millors moments de la temporada, però el 07 guanyava els partits, encara que fent patir al personal, vam guanyar els últims partits de 1 i 3 punts respectivament.

El partit començava bastant malament, no pel resultat si no per les errades dels dos equips, sobretot el 07 des de la línea de personal amb un 0 de 5 en el primer quart, a l’última jugada del quart, en Javi, es va lesionar (esperem que no sigui greu) a l’abductor de la cama esquerre. Al final del quart va acabar amb el resultat de 6-12.

El segon quart començava malament ja que el 07 va cometre les quatre faltes ràpidament i això feia que es pugues esforçar una mica menys en defensa, dos faltes més van fer que el Cornella empates el partit a 16 però una gran reacció i unes bones defenses (sense faltes) van fer que el resultat augmentés fins a la mitja part el qual es va arribar amb un 17-25.

El tercer quart començava de forma perfecte amb un parcial de 0-9 gràcies a l’Uri i en Ramón, això feia que el 07 dobles en el marcador al Cornellà. Uns quants tirs lliures feien que el 07 mantingues la renda aconseguida fins al final del quart, el qual es va arribar amb un 27-41.

L’últim quart es va començar amb la renda de 14 punts, un triple del Cornellà a final del quart i a principi d’aquest, feien que el resultat s’acurtés una mica fins als 11 punts, però un parcial de 0-10 feien que el 07 se’n anés del marcador fins al 30-51, un següent de jugades intranscendents pel partit, feien que arribes al resultat final de 36-60.