24.11.09

LA BASE ÉS LA DEFENSA

El 07 guanya per 54 a 68 al camp del Palafolls en un partit on la base va ser la defensa i els germans Clopés tirant del carro en atac amb gairebé la meitat dels punts de l'equip entre els 2, 33, i amb una sola cistella de 2. En Javi sense anotar de 2 va acabar amb 11 punts i en Jordi, el Clopés va acabar anotar des de més aprop dels 6.25 (sense comptar tirs lliures), amb 22 punts i només una cistella de 2 van ser l'artífex ofensiu que necessitava.

Bon inici
El 07 començavem bé el partit amb un parcial de 0-6 als primers 4 minuts principalment des de la línia de tirs lliures, fallant-ne molts i amb un triple de'n Quirze. La defensa era molt intensa i a partir d'aquest parcial va costar més trobar els forats de la zona del Palafolls, que la va practicar tot el partit. Al final del primer quart amb 9 a 12. El marcador poc atractiu però quedava molta estona per davant. Al segon quart es va seguir amb la bona defensa però no tant, ja que el Palafolls s'anava apropant en el marcador a mesura que passaven els minuts ja que ens costava una mica atacar la zona. A falta d'1 minut per acabar el quart el Palafolls es posava 1 per davant, 25-24, però el gran dels Clopés va fer un parcial ell solet de 0 a 8 anant dues vegades a la línia de tirs lliures a llançar-ne 3 i anotant-los tots. 25-32.
S'iguala el matx
Tot i anar dominant el marcador per pocs punts seguia el partit amb l'intercanvi de cistelles i amb la zona com un ós dur de rosegar tot i saber on eren els forats. Va semblar que podiem marxar una mica posant-nos 9 amunt després d'un contraatac i un triple de'n Jordi Clopés però una bona resposta dels palafollencs amb un parcial de 10 a 2 als darrers 3 minuts igualava el partit deixant el 07 1 amunt a la finalització del tercer quart, 45-44.
Últim quart com els d'abans
Semblava que tornaven els vells temps on al darrer quart es sentenciava perquè s'havia de fer i punt. L'equip es va posar les piles sobretot defensivament cosa que va propulsar el 07 en el marcador. El Palafolls anotava 6 punts als primers 3 minuts on el 07 no anotava però llavors va arrencar l'atac començat per la bona defensa que comentava i com deia abans, els gemans Clopés van tirar del carro amb tot l'equip fent una gran feina i es va poder obrir forat que el Palafolls no va poder contestar. Al final molts llançaments lliures i un triple d'en Jordi Clopés per posar la cirereta del pastís (54-68) en un camp on el 07 no havia guanyat encara ja que l'any passat es va perdre.