15.12.09

BONA REACCIÓ FINAL (Crònica by Brian)

El Malgrat ’07 guanya en un últim quart de reacció (23-15), per tal d’assolir la quarta plaça del campionat.

El partit començava prou bé per l’interès del 07, un parcial de 8-2 per començar feien creure en un partit amb facilitats, però això va quedar trencat al cap de pocs minuts amb la reacció del Caules fent un parcial de 2-9 en quatre minuts. El resultat al final del quart era 14-16.

Pel que fa al segon quart, el millor seria no comentar-lo, ja que el resultat del quart va ser 6-7, l’únic destacable d’aquest quart són les nombroses errades tant d’un equip com un altre i les bones defenses, el resultat a la mitja part era d’un trist 20-23.

El tercer quart començava una mica més esperançador, ja que en els dos primers minuts el marcador reflectia un 25-25, però això es trencava amb 5 punts seguits del Caules, un triple d’en Jordi Clopès i una bona ratxa de l’Uri, ens mantenien al partit al final del quart, el resultat final del tercer quart era de 38-43.

L’últim quart començava amb una renda a favor de 5 punts, i això no millorava, ja que només començar el quart la renda es pujava a 9 punts (38-47), llavors en Javi que ja havia fallat 6 triples amb anterioritat, va agafar les rendes del 07 en ficar tres triples seguits i un basquet de 2, el qual feia un parcial 11-0 per ficar l’equip per endavant (49-47), una gran jugada poc desprès donava un dos més un a en Ramon que el ficava al 07 per endavant per 3 punts. Faltant poc, el Caules reaccionava i es posava dos per davant (56-58) en l’últim minut de partit, dos faltes sobre els germans Clopès, feien que fent un cadascú empatessin el partit a 58 a falta de pocs segons. Quedaven pocs segons i el Caules tenien la pilota, però la pilota va acabar a les mans d’en Jordi C., es va creuar el camp va fer una gran cistella i a sobre fer l’adicional ficant el resultat a més 3 pel 07. A falta de dos segons i la pilota per l’Sporting Caules, una gran defensa del 07 no els va deixar ni tirar a cistella.

Un partit igualat que es va resoldre a l’últim quart gràcies als germans Clopès, en Jordi 19 punts i en Javi 12 punts (tots a l’últim quart).

Resultat final: Malgrat ’07 (61-58) Sporting Caules.