2.11.09

ARRENCANT BÉ I VIVINT DE RENDES

La crònica arriba igual que jo als contraatacs, tard i ho sé, hi intentaré posar remei a partir d'avui.
El 07 guanya al C.B. Verges en un partit on va arrencar molt fort, amb una primera part amb molta intensitat, baixant-la en la segona però vivint de rendes agafades al primer temps va guanyar per 77-61.

El partit contra el Verges no va ser ni molt menys un derbi com els de llavors. El 07 va posar la directa de bon principi començant amb 2 triples dels Jordis, tot i l'empenta 07 els vergelitans van estar allà al marcador fins gairebé el minut 8 (14-10). Els últims dos minuts de quart els hauriem de firmar sempre, parcial 12-0. Parcial que començava en Javi amb un "sambombu" dels seus i continuava un triple d'en Paco flotat pel seu defensor. Final del 1r quart 26-11, tot ben encarat. Al segon quart va seguir la defensa intensa sense deixar anotar fàcilment el Verges, que tenia molts treballs per anotar. Un triple d'en Javi i dues cistelles consecutives sense cistella del visitant feia que encara s'ampliés més l'avantatge. 2 minuts sense fer cap cistella 07 feia que arribés l'ansietat a l'atac, tant és així que l'Edu es va llançar una bomba a tauler que, va entrar de forma espectacular (molts creuen que encara no sap com la va fer). Dels últims minuts poca cosa a destacar. A la mitja part Malgrat07 44 - C.B. Verges 22.

La segona part seria la versió del vividor: "ja he arribat fins aquí guanyant de 22 ara vaig a fer-ho bé però tampoc ens passem que potser ens cansem". Uns minuts d'incertesa al principi i el joc una mica travat, tot mantenint la diferència en el marcador, anaven passant els minuts fins que semblava que s'animava la cosa amb un trilpe d'en Jordi Clopés. Segui la defensa però ara de manera acceptable perquè més o menys l'atac ho compensava. Compensació com el triple d'en Javi al darrer minut per posar el 61-37. Ara sí, ja semblava tot fet, sobretot després d'un altre triple d'en Javi (que ja no s'enrecorda gaire del genoll) posava el +27 al marcador feia relaxar als jugadors. Fins al punt que el Verges va treure la seva casta per posar un 2 a 15 de parcial gairebé al darrer minut. Sort que teniem avantatge que sinó haguéssim tingut problemes. Una menció especial per en Ramon, que va tornar de la seva lesió al genoll disputant uns minutets al final del partit. Un triple des de la cantonada d'en David sobre la botzina feia el 77-61 final, bona victòria amb estones millorables.