12.5.09

POTSER LA PENÚLTIMA VICTÒRIA DE L'ANY

El Malgrat 07 vam guanyar per un resultat abultat a Olot (44-70) en un partit on els triples del primer quart, fins a 6, van servir per obrir forat en el marcador ben aviat. Durant la resta del partit vam anar eixamplant l'avantatge aconseguit en el primer gràcies a un bon joc d'equip i gran intel·ligència que ens va permetre desmuntar la zona rival.

Dissabte, Olot, 19h. Poc escalfament perquè l'àrbitre era del Madrid i volia anar a veure com punxaven a Mestalla i de quina manera. Alguns ja haviem escalfat veient el partit de volei femení a la pista annexa. El partit es disputava en pista lateral (bé), en una pista que relliscava i molt degut al seu material tot i que es podia haver atribuït a la gran calor que feia en aquell pavelló. El partit començava amb els olotins enxufant un parcial de 7 a 3 a l'inici on un triple d'en Javi ja avançava el que passaria. Les cistelles es van anar succeïnt fins que dos triples en dos atacs consecutius del Presi , que sembla que agafi la forma ara que ja acabem, i un d'en Ramon, que tornava tocat després de 2 setmanes lesionat fent dupla de tocats amb en Jordi Copés, obrien un forat de +9 al marcador a 2 minuts del final del 1r quart. Fins a 6 triples es van aconseguir en aquest quart, un altra d'en Ramon i un més d'en Kiki semblava que emularien aquella inspiració des dels 6,25 que ja haviem tingut algun dia, 15-26. Al segon quart, el 07 va ser una autèntica esclafadora per als garrotxins que només aconseguiren fer 5 punts gràcies al gran treball defensiu i al bon encert fins a la meitat de quart amb un triple d'en Jordi Martí inclòs (només 2 punts d'en Javi en els darrers 4 minuts), 20-39 al marcador.

El tercer quart va ser el nostre pitjor ja que la cosa ja no ens anava tant de cara i l'Olot estava disposat a donar-ho tot per a reduïr les diferències. L'Edu ho seguia intentant des dels 6,25 sense sort (va fer honor al nom de l'equip aconseguint un espectacular 0 de 7 en triples) i a sobre un dia que fa un tap i li piten falta...tot de cara pel 07 però d'esquena per al Vice. Vam anar sumant com vam podent mantenint però la distància en el marcador, 32-48. El darrer quart anava més o menys bé amb cistelles ràpides trobant els forats de la zona i una gran cistella d'en Ramon al pur estil Kobe Bryant amb bot endavant com si anés a penetrar, passet enrere i neta des del coll de l'ampolla. Amb 38 a 62 després d'un triple del Presi (el cinquè) i 2 minuts i escaix per disputar, en Paco va prometre convidar una birra si arribavem a 70 i l'Olot no ho feia a 40. Ara pla, el que va dir, la motivació per als minuts finals va ser la necessària i l'Uri i en David van aconseguir 8 punts entre els 2 per arribar als 70 però l'Olot en va fer 44 aixi que haurem d'esperar al vermut de l'Uri (l'enquesta mana) per estar convidats a alguna cosa. Si haguéssim de convidar entre en Clopés gran i jo, ja vau veure que vam convidar a aigues...jeje, 4 entre els 2.

Parcials: 15-26; 5-13; 12-9; 12-22.