10.2.09

MALGRAT 07 70 - BARTEC BLANES 72 (by Presi)

Partidàs a Malgrat, en el qual el 07 regala la victòria en l'últim minut a un lider sòlid després d'anar quasi 39 minuts al davant.

Gran ambient diumenge al matí al pavelló de Malgrat per veure l'equip més fort de la categoria, i el partit no va decebre els espectadors perquè van haver-hi minuts de qualitat, bon bàsquet i molta emoció.
Comencem el partit molt enxufats i concentrats i al minut 5 ja estàvem 7 punts amunt al marcador, però una gran feina sota taulells del jugador visitant R. Martín va fer que s'arribés a final de quart només 2 per sobre (23-21).
El segon quart començava amb parcial també favorable d'11 a 3 que fa que tornessim a marxar al marcador, encara que sempre en el partit després d'una estirada nostra venia la reacció d'un lider que no volia perdre el seu 1er partit i gràcies a un parell de triples i forta defensa feia que s'arribés al descans un altre cop amb igualtat a l'electrònic (42-40).

La segona part va ser molt emocionant, el tercer quart el nostre millor quart, perquè vam anotar de 3, vam córrer contratacs i defensant fort i jugant en equip semblava que començavem a controlar el partit; tots aquests factors feien que marxessim 8 punts per sobre al finalitzar aquest període (58-50).
En l'últim i definitiu quart segueix l'estira i arronsa al marcador, encara que fallem 6 tirs lliures i a falta de 2 minuts per la fi del matx el Blanes es posa 2 per sobre, però atacant amb força cap i sentit comú tornem a avançar-nos al marcador (+3), però a partir d'aquí un parell d'errades inexplicables amb pèrdua de pilota i un parell de faltes a favor de l'equip visitant amb 4 de 4 en tirs lliures fan que es tornin a ficar al capdavant del marcador a falta de 7". Últim atac per nosaltres en el qual rep la bola en Javi que va directe a cistella i després de pixar-se a 2 defensors, en comptes d'anar fins a sota a 4 metres de la cistella dobla la pilota a l'Oriol que estava sol i......mala passada i pilota i partit perdut 70-72, mala sort!!!

Poder la crònica té alguna errada, degut a que vaig rebre un cop involuntari al inici del segon quart i em vaig marejar i per això durant la resta de 2on quart i els últims 5 minuts del 3er no vaig veure res de partit, però faltant el vice ningú volia fer la crònica i m'ha tocat a mi!! Haureu comprovat que avui no s'han posat noms de jugadors del nostre equip a la crònica i es degut a que us vull felicitar a tots, perquè hem fet un gran partit que no ens mereixiem perdre però algú havia de perdre...encara que si seguim jugant com els últims partits perdrem pocs més. FELICITATS CRACKS!!! Amunt 07!!!

- Anotadors:
Jordi Clopés
(14), Quirze (8), Francesc (-), Jordi Martí (6), Javi (12), Enric (2), David (15), Ramon (7), Oriol (4) i Paco (2). (cinc inicial en negreta).
8 Triples (3 Jordi Clopés i Javi, 1 Quirze i Ramon)

- Baixes:
Pep (segueix en procés de recuperació del genoll)
Edu (a Mallorca de cap de setmana).

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No passa res nois! Ja sé que fa ràbia perdre de tant poc i a més tenint l'últim atac per intentar-ho...però hem de ser forts i mentalitzar-nos per guanyar al Sant Feliu el dissabte, ja no val de res penedir-se de la derrota ni buscar culpables, perquè els partits no es perden en la darrera acció. Bon treball i a mantenir-lo!
Només dir que és una pena no saber gairebé res del 2n quart del mareig d'en Javi...i això de que ningú volia fer la crònica...ja m'ho imaginava, no sé què farieu sense mi! gràcies Presi per fer-la!
Em van comentar que hi havia estadística i no ha arribat a les meves mans, igual que les fotos del partit del Vilanova...ja sabeu!
1abraçada
Amunt 07!
#19

Anònim ha dit...

No no no no, res d'estadística, la gent k la va fer em té mania i va apuntar moltes més pilotes perdudes de les q realment van ser! Així q no val!!!

Una pena el partit la veritat, kedem-nus amb lo bo i pensar que el partit tal com el vam perdre nosaltres el podriem haver guanyat nosaltres mateixos, som capaços d'això i més!!

Aaaahhh, des de la grada m'han demanat una dessuadora talla XXXS, però no és x mi e, es pel nou peke de la casa :P

Martí__8

Anònim ha dit...

Felicitats Jordi Martí!!! crec que tornes a ser tiet un altre cop, al final haurem de fer abonos de temporada pq vinguin les nostres families respectives a veurens!!jejeje.

Edu, si q tinc l'estadística però no t'ha arribat a les teves mans pq no ens hem vist encara, tot i q com diu en Martí no és fiable pq m'ha semblat veure q en Brian havia posat 2 fores de joc a mi, 2 passades bones i 8 de dolentes en Martí, 1 targeta groga en david, 3 xuts entre els tres pals en kiki i diria q m'ha semblat veure q tb tenim nº 5 i es diu Carles Puyol!!!jejejejejeje. Kin crack en Brian.

Proposo si algú s'apunta, anar al vadama a veure el Betis-Barça tornant de Sant Feliu dissabte. Vinga ns veiem divendres!!

Presi

Anònim ha dit...

oleee mi hermano! kin crack!
l'estadistica es 100% fiable, pq estava concentradisimmmmm!!!
Felicitats a la family Vazquez Martí!!
un petonass

VIVI

Anònim ha dit...

Hola nois!!! Ja aviso per endavant: s'ha acabat el bon rollo, vaig a ser crític!!!
Ja se que vam fer un bon partit i que no hem de mirar enrere , i que hem de pensar en dissabte... però es que estem a dimecres i encara NO M'HA MARXAT EL CABREIG I LA MALA LLET PER HAVER PERDUT DIUMENGE!!!
Un partit que teniem guanyant, que vam fer dos atacs per senterciar-lo i no vam arribar ni ha tirar!!
I no vull culpar a en david perquè es molt difícil jugar finals ajustats si no tens experiència. Però estavem 3 veterans a la pista i un més a la banqueta, que hem jugat mes de 10 anys a 1a catatalana i que no vam saber portar el partit com calia. En les ultimes accions de finals de partit, davant el dubte s'ha de tirar sempre a cistella. Si es tira poden passar 3 coses: que fem bàsquet, que ens pitin una falta o que agafem el rebot. Si no tirem sempre es pilota perduda!!!
També vull recordar com van celebrar ells la victòria al final del partit, com si haguessin guanyat la champions, perquè estaven cagats!!! S'ho veien perdut!!!
En fi ara que ja me desfogat una mica, no del tot perquè me reprimit bastant, començaré a pensar en guanyar al St. Feliu dissabte.
Força 07!!!
Ramon

Anònim ha dit...

Home Ramon, tens raó perquè ets dels q tens + experiència i crec que saps el que dius, però el bon rollo no s'ha acabat no?¿ Seguim tenint bon rollo, l'únic que com bé dius cabreja regalar un partit, i tothom està cabrejat segur, però juguem a aquesta lliga perquè el cabreig duri menys.

Ja sé que es diferent però hauríem d'estar + cabrejats o enfadats el dia de Palafolls (pq vam fer pena) que no pas aquesta setmana,no?¿

Bueno companys, fins divendres i que ningú es ralli a partir d'avui per la derrota i si us ralleu penseu que vam perdre per culpa d'en Javi en l'última jugada i punt!!jejeje.

Presi

Anònim ha dit...

Ramón, tens la mateixa sensació que jo kuan vam perdre de 2 el primer partit contra vosaltres. i a mi em va durar mes duna setmana...jejeje

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Ignasi!!! Vaig fer la crònica jo i volia posar inicialment: Ara sé el que sentien els del Vilanova al perdre a la 1era volta contra nosaltres pq ha de ser la mateixa sensació,quina ràbia!!; ja que vosaltres llavors i aquesta setmana nosaltres l'hem perdut i no el van guanyar els altres però que hi farem, no ho vaig posar pq ningú es pogués ofendre però era la 1era idea de crònica.

Com va tot Ignasi, espero que ho vagis portant molt bé i et recuperis aviat.

Presi