18.2.09

DARRER QUART HORRIBLE EN UN PARTIT PER OBLIDAR (crònica by Presi)

Cinquena derrota 07 en un dels partits més fluixos de la temporada on la defensa del Sant Feliu fa que s'emportin una victòria cómode al final (83-59).

Comencem el partit concentrats com últimament i gràcies al domini sota les cistelles d'en David marxem 9 punts per sobre al marcador, però un minut final de quart nefast fa que amb un triple i un contraatac es col·loquin només 4 punts per sota (22-26).
Segon quart amb la mateixa tònica de joc, dominant nosaltres bastant bé amb diferències favorables curtes però...aquí s'acaba tot, a partir de llavors no puntegem els llançaments triples del Sant Feliu ni tapem el rebot i els hi donem segones opcions de tir i ens acribillen amb 3 triples quasi consecutius que fan que marxin al descans 2 amunt (39-37).

A mitja part parlem entre nosaltres i també amb en Sape (del Verges) que ens havia vingut a veure i arribem a la conclusió que si aprofitavem el nostre joc interior podríem guanyar. Els 5 primers minuts després del descans vam fer cas i amb la feina sota els cercols d'en David i els rebots ofensius d'en Quirze que acabaven amb bàsquet seguiem amb la igualtat al marcador, tot i que el joc general començava a ser fluix per part nostre. Final de quart i encara havia partit (57-53).
Últim quart per oblidar, defenses molt fortes per part dels 2 equips que fa que ens oblidem d'atacar durant els 6 primers minuts (parcial de 7-4) i a partir d'aleshores final bastant patètic del nostre equip, tant nosaltres com l'arbitre deixem passar el partit, uns sense jugar i l'altre sense pitar quan atacavem (ens va pitar una falta a favor en els últims 13 minuts!!)...o sigui que resultat just, perquè els únics que van jugar els 40' van ser ells i amb una gran defensa i bona selecció de tir a la segona part sobretot ens van guanyar merescudament per 24 punts.