24.2.09

EL PARTIT ES DECIDEIX AL FINAL EN UN PARTIT RANCI

El Malgrat 07 va vèncer l'Arbúcies a Sta.Susanna pre 57-55 en un partit escarrancit d'anotació amb molts alts i sobretot baixos de joc. Els tirs lliures del final van ser decisius en un partit on el 07 necessitava la victòria per refer-se de la desfeta a St.Feliu.

El partit començava amb ambició per part dels dos equips amb el 07 anotant cistelles en contraatac i l'Arbúcies fent-ho en atac estàtic. L'igualtat va ser el que va predominar el 1r quart en tot moment amb alternances en el marcador i una màxima avantatge de +2 al final d'aquest per part dels visitants (18-20), que vivien gairebé d'un sol jugador (els 20 punts visitants entre 2 jugadors, 14 punts del número 16). Sens dubte va ser el quart més entretingut ja que al 2n el desencert per part d'ambdós equips es feia pal·lès, sobretot per part local, que ja no podia córrer amb la facilitat dels primers minuts del partit i es va notar. Fent un atac estàtic amb mals llançaments feien que només s'anotéssin 7 punts per part del 07 i a la mitja part anéssim al descans 25-31 (al minut 7 es perdia de 10).

La segona part començava amb un bon ritme i un bon parcial (12-2) gràcies a dos triples d'en Javi entre altres mèrits d'equip que posaven l'equip per davant en el marcador 37-35 a l'equador del 3r quart. Semblava que s'havia trobat la fórmula per guanyar però llavors un altre baixón tant ofensiu com defensiu va provocar que seguís la igualada en el marcador, dos amunt els visitants al final (42-44). El darrer quart va ser del mateix estil, on es fallaven la majoria de tirs lliures i un parcial de 0-5 feia que l'Arbúcies marxés 48-54 en el marcador a falta de 2 minuts. El 07 es va saber sobreposar amb control del rebot defensiu en els darrers atacs i un 4/5 en tirs lliures en els moments finals (cosa insòlita) va fer que la victòria es quedés a casa, 57-55.