26.11.08

NO ES POT GUANYAR ABANS DE COMENÇAR

El Malgrat 07 cau per 3r cop aquesta temporada al camp del veí (64-61), el Palafolls, en un partit molt travat on els malgratencs no van saber imprimir el seu joc i no es van sentir còmodes a la pista per darrere en el marcador. La falta de tensió i els problemes en l'atac van ser les claus de la derrota 07.

Diumenge al matí a Palafolls tothom es pensava que la victòria 07 seria assequible però els veïns ens tenien moltes ganes, la mostra està en parcial inicial de 7-0 als primers 3 minuts amb una espessor ofensiva important. L'intercanvi de cistelles sense millorar ni atac ni defensa posava el 13-8 després d'un triple d'en Javi que ràpidament era contestat per un dels locals. Un parcial de 6-2 en els darrers 2 minuts tancaven el que probablement ha estat el pitjor quart 07 de la temporada 22-10 juntament amb el de Blanes. Al segon quart i amb conscienciació defensiva les coses canviaven una mica i ens n'aniriem al descans 26-26 deixant amb 4 punts el Palafolls. 2 triples d'en Jordi Clopés a meitat del quart i 6 puntets també d'en Ramon ajudaven a esperonar l'equip.

La segona part començava bé amb un triple del gran dels Clopés. Però les coses es torçarien amb un parcial de 14 a 7 en la primera meitat del quart, producte de l'encert local i el rebot ofensiu. Tot i l'esforç 07 per equilibrar el marcador ens n'anavem als darrers 10 minuts 46-39, només 7 punts amb l'horrible partit que estavem disputant. Un bon parcial només iniciar l'últim quart amb un 2+1 d'en David i un 3+1 d'en Jordi Clopés igualaven el marcador a 50. El canvi a la defensa zonal no va ser encertat, prova d'això en va ser el parcial de 7-0 local en minut i mig. Gràcies a 4 punts d'en Ramon i un 2+1 d'en Jordi Clopés ens deixaven 2 per sota amb 2 minuts per disputar. No tancar el rebot ens va perjudicar i de quina manera, una cistella després de rebot i una falta en la mateixa situació posaven el Palafolls 5 amunt al darrer minut. Tres tirs lliures d'en Ramon posaven el 62-60 i amb aquest mateix resultat en Jordi Clopés convertia 1 dels 2 tirs lliures que posaven 62-61. Després de fer el 2n vam fer una personal ràpida però el jugador local no va arronsar-se-li el braç convertint els dos llançaments, 64-61 i un atac buscant el triple a la desesperada que no va arribar.

-L'ANOTACIÓ:
Clopés,J. (21), Cabré (6), Martí (-), Clopés,X. (4), Montes (8), Roig (13), Carbonell (7), Pérez (2) i Roselló (-). 6 Triples (Clopés,J. 5 i Clopés,X. 1).

-BAIXES:
Kiki (A Baqueira esquiant amb el rei)
Alarcón (Recuperant-se del trencament de lligament creuat posterior, ÀNIMS PEP!)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si he posat comentaris aquests últims partits amb victòries, no deixaré de fer-ho aquesta setmana que hem perdut.
Com molt bé diu l'Edu a la crònica ha estat un dels pitjors partits de la temporada, per mi el pitjor, crec que pitjor que el de Blanes.
Però hem de ser positius i aprendre dels errors. Hem jugat molts partits diumenge pel matí, i la gent ha sortit de farra igual i no ha passat res. Ja som grandets i vigilant una mica és pot fer tot. Crec que el gran error de diumenge va ser que vam jugar mirant la classificació. El Palafolls duia 2 victòries i nosaltres 7 i tothom pensava que guanyariem sense baixar de l'autocar.
Ja ho vaig dir un dia i els resultats ho confirmen: en aquesta lliga si et relaxes et pot guanyar qualsevol!!!
Ara no cal que ens tirem al riu per la derrota de diumenge, que ens serveixi de lliçó i a mirar cap endavant, que si ens arriven a dir abans de començar que després de 10 jornades, i havent jugat amb els 4 primers, estariem 7-3 tots hi haguessim firmat!
Amunt 07!!!
Ramon

Anònim ha dit...

al loro, que no estamos tan mal!

Anònim ha dit...

a pensar en guanyar el Maristes sense mirar la classificació!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb quasi tot el que dius Ramon!!!
A vegades ens flipem i pensem que guanyarem a qui sigui sense esforçar-nos i en aquesta lliga jo crec que sino juguem cada partit a tope no guanyaríem cap partit!!!! També crec que és molt difícil jugar bé cada setmana, sobretot pq només entrenem un dia i d'aquella manera a vegades.
Per últim dir que l'altre dia va està fatal el 1er quart i els últims 4 o 5 minuts de partit, els altres moments tampoc van està tan malament. I tb m'agradaria comentar que sempre que nem a jugar menys de 10 juguem molt bé (millor que ens ho fem mirar això, no?).
Aaaahhh, jo si vull sortir el dia abans d'un partit i seguiré fent, pq com jo, crec que tothom sóm el suficientment responsables x saber-nos controlar la nit abans, no?¿?¿ ;)
Vinga cracks, Gora 07 i ens veiem dp a entreno!!!

Javi.