18.11.08

OFENSIU 07!

El Malgrat 07 venç còmodament al Torroella (93-57) en un partit on els locals van estar molt encertats en la vessant ofensiva, els 12 triples aconseguits pels locals en són una mostra. El bon joc col·lectiu amb contraatacs al principi, bona selecció i encert en el llançament i, una bona defensa sobretot dels segon i tercer quart van ser les claus del partit.

El partit començava amb cistella visitant i triple d'en Ramon, fins al 4-3 el Torroella va estar per davant en el marcador. Tres bones defenses seguides acabades fàcilment posaven el 9-4 i dos contraatacs consecutius d'en David posava el 13-6 al marcador. El joc interior va seguir produint tot i fallar la tensió defensiva, l'ofensiva era l'argument principal, cistelles d'en Martí i en Ramon 22-18 al final del primer quart. L'inici del segon quart amb triple de l'Edu i un parcial 14-4 als cinc primers minuts (triple d'en Paco inclòs) servien per marxar en el marcador una mica. La defensa començava a demostrar més ganes i el gran joc de l'Uri (10 punts en 7 minuts) ajudat per la resta de 07s deixaven un excel·lent 46-32 al descans.

Mentre en David feia de les seves anotant 6punts a l'inici del tercer quart amb un 7-1 de parcial, en Ramon seguia demostrant que estava fi en l'anotació acompanyant a marxar més en el marcador. Anava tot rodat i molt ràpid, l'àrbitra va xiular només 8 faltes per bàndol i només es va demanar un temps mort. Del 57 a 35 del minut 6 al 70-40 de final de quart va demostrar una gran feina sobre la pista tant defensiva com ofensivament i va finiquitar gairebé el matx, gràcies a 3 triples pel bàndol local (Kiki, Quirze i Ramon). El darrer quart va començar semblant que seria de tràmit amb els locals conscients de que el partit era al sac i relaxament defensiu, 74-51. Els triples van sortir a la llum un altre cop, fins a 5 (2 d'en Ramon, 2 d'en Quirze i 1 de l'Edu) i la jugada del partit amb el teva meva de l'Edu, en David i en Quirze confirmaven la 7a victòria 07.